Канадський Марк Chat
-
Ні дозвіл ми писали вдома в інтернеті знайшли бланки англійською - дозвіл або згода на переміщення дитини роздрукували і обов’язково щоб там були дані паспорту матері, тата, та дитини. І ми писали дозвіл від мами та від тата!
-
В нас було татові прийшло а мамі та дітям ні практично півтора місяці розбіг був
-
В нас вже більше двох місяців, мамі вже і візу вклеєли. Чи можна тільки дитячий паспорт подати, так як мені ще немає дозволу?
-
Тож треба було діток з мамою подавати, а тепер тільки чекайте коли вам прийде як що діткам ще не прийде свій паспорт з дитячими подавайте у Відень
-
Пишіть кризові форми, пишіть не тільки від себе кризову форму а і від імені дітей як що їм теж ще не прийшло нічого, навіть як що дітки маленькі все одно пишіть
-
Як би це безглуздо не виглядало - головне результат❤️
-
Якби знав де впадеш - постелив би) Мамі швидко прийшло, ніхто не думав що так затягнеться нам. Дякую за відповіді. Я писав вже разів 3 з інтервалом 14 днів на відповідь, напишу ще раз з додавання дозволів. Хтось когось додавить)))
-
Ні, немає.
-
Я не знаю читають чи ні але я писала так від кожної дитини і від себе і в один день нам усім так і дали! Писала один раз! І там було написано що ваш кризовий консультант (такий то) Просто продумайте текст, не пишіть стандартово, напишіть чому мусять розглядати вас в приорітеті, а не когось іншого!!!
-
Оплату вкласти зворотню курьєра)
-
Та адресу за якою відправити