Канадський Марк Chat
-
Давай ссилку мудрагелю на конкретну частину де вказана витрата на дом? Чи ти путіняга?
-
Так, давайте за пунктами:
-
Президент України оголосив про формування спеціального флоту: «Акумулюватимемо кошти для флоту морських». Тому Україна відкрила збір на перший у світі флот із 100 морських дронів.
-
Морський дрон – це унікальна та засекречена українська технологія. Один такий апарат коштує 10 млн. грн. У вартість входить: дрон, оснащений системою автопілотування, відеопідсистемами, зокрема нічного бачення, спеціальним зв'язком, захищеним від впливу ворожих засобів РЕБ, резервними модулями зв'язку та бойовою частиною, а також наземна автономна станція управління, системи транспортування та зберігання, центр обробки даних.
-
Збір йтиме на фандрейзинговій платформі United24. Потрібен 1 мільярд гривень.
-
У бюджеті України наступного року заплановано 2 мільярди гривень на телеканал Дом.
-
Не треба нічого акумулювати. Можна перерахувати 2 млрд на дрони та купити на ці гроші... 200 дронів.
Не треба чекати. Можна отримати зараз. І мені можна не дякувати за ідею. Обійняв. (Б.Береза)
-
-
Не правда! До 18 років не здають
-
Я бачу як Херсон звільнили і розбили кораблі в Севастополі. Виходить видніше ніж тобі путіняга)
-
усі, хто зараз в Україні та бачуть все на власні очі та задають незручні питання - це "питіняги"? Чи тобі з Канади відніше що та як?
-
Ну добре...певно мені наснилось як ми їздили в Варшаву і здавали біометрію...нехай буде по вашому
-
Ми, мабуть, із ботом спілкуємось, бо він перепощує наші з Вами відповіді
-
youtu.be/W8q6fWzqyRM
-
А ти Діма чи Дмитро?😃
-
Ти регламін читав . Тут чат для україномовних а ти називаєшся не по Українські.
-
Підскажіть в Калгарі або Едмонтоні є Україномовні Церкви ?
-
В Едмонтоні є, а за Калгарі не знаю
-
Боже, який я динозавр, я навіть про це не знав.
-
В Калгарі є Українська Церква,
-
Яка різниця? Що за неповага до імені?
-
Діма скорочене від Дмитро
-
І нічого воно не російське
-
Людям ніби немає до чого вчепитись