Канадський Марк Chat
-
Скажіть, будь ласка! По прильоту то Калгарі, чи є там волонтери?
-
Так
-
є така організація www.ccisab.ca/ Спробуйте з ними зв'язатися на рахунок житла завчасно. Вони мають бути і в аеропорту (але я не бачила). Вони можуть допомогти. Але якщо вони не дадуть відповідь, то я б точно не стала розраховувати на безкоштовне житло. Орендуйте аир бнб на 7-10 днів і шукайте постійне житло.
-
Дякую!
-
Pavel Pavlo Piotr i Pavel Павло то біблійні імена і ніде в світі їх так не перекочують і є ті імена навіть в німців тільки в росії в нажаль в Україні подекуди нас привчив руській мір.
-
Не певен. Мої обидві прабаби Праски не говорили російською, але Паша то була норма в селі. Київщина та Кировоградщина. Те саме і про себе сказати.
-
Це бот. Не звертайте на нього уваги. Адміну потрібно його блокувати. Політичні теми в цьому чаті заборонені.
-
Доброго дня, може хтось будь ласка відповісти на питання: коли за 30 днів з моменту запрошення здав паспорт на вклеювання, то вже немає ніяких термінів і чекати відповідь, або вилітати можна до того моменту, поки можна отримувати CUAET( дозвіл на роботу на 3 роки) в Канаді?
-
Перепрошую. Хотів би, але не дуже зрозуміло
-
На виліт , не буде , поки віза діє WP , допомога , напевно до 31 березня 2023
-
Дякую надіюсь небуде великої черги