Канадський Марк Chat
-
Або відправити в Відень , ближче , швидше вклеюють і повертать
-
Варшаву зараз більшість намагається обійти , там дуже багато паспортів
-
Колаборанти під видом українських біженців їдуть у Канаду.
Гомзіна Татьяна Володимирівна з своїм чоловіком Бєняшевським Юрієм жили в Криму, мали власний бізнес, ходили на референдум, кликали расєю, підтримували рускій мір, спєцапєрацію - зараз просять притулку в Канаді, звертаються до української діаспори за допомогою з житлом. Тому що вони з "акупірованих територій".
І таких крис перевзутих дуже багато..
Український Телеграм
-
Цікаво ,а офіцери у посольстві це не перевіряють?
-
Таких одразу на Нунавут
-
Таких кримчан і по Європі багато, в перших рядах приїхали .. і отримують допомогу , це обурює, але що тут можна зробити :(
-
Вони нічого не порушують по програмі. Паспорт мають і все. Нажаль
-
Хто сказав, що неможливо? Можливо.
-
Оо а як проходить р... Страцiя?
-
Та видача номерiв?
-
Доброго дня, громадо. Дайте, будь ласка, посилання на еміграційного консультанта, щоб можна було списатися (зв'язатися) для прояснення і вирішення кількох питань. Дякую.
-
Давайте в приват, розкажу...
-
По правам теж цікаво,якщо в мене стаж 15 років(це вписано у права) +я ще дам виписку з офіційним перекладом що 5 років не було дтп,мені у Альберті можуть обміняти на нормальні права?(нормальні у тому плану щоб я міг водити авто сам)
-
Обміняють після здачі тесту ПДР та водіння.
-
Скажіть, будь ласка, чи потрібно десь тести на корону пред'являти??
-
ВАКАНСІЯ!
Вакансія - робота в маркетингу в соціальних мережах {SMM}. Вік - від 20 років! Країна-🇺🇦🇺🇸🇬🇧🇪🇸🇩🇪 та інші! Посада – асистент Зарплата - $500 {на тиждень}! Назва компанії-{Main Street Renewal} НАДИСЛАТИ ПРЯМЕ ПОВІДОМЛЕННЯ НА НАШ WHATSAPP +1 (314) 673‑0374
-
Я навіть не змогла зайти на сайт, бо пароль якій вони відправляли мені приходив в середньому через 30хв, а вони писали, що він діє 3 хв. Це жах.
-
То тебе треба заблокувати від Канади. Це не політика а питання виживання нації. Що думаєте втікли і моя хата с краю. І що бомблять українські міста з рускіх кораблів - байдуже?
-
Це бот. Не звертайте на нього уваги. Адміну потрібно його блокувати. Політичні теми в цьому чаті заборонені.
-
Дякую!!
20252/64839