Канадський Марк Chat
-
Знайдіть групу в телеграм , petstocanada
-
Привiт,пiдскажiть будь ласка якi лiки з собою треба брати,якi в Канадi 100% будуть по рецепту? У нас дiти Та як перевезти велику кiлькiсть лiкiв (12шт. Одноï назви) яка менi необхiдна,я пью ïх кожен день,це антидепрессанты
-
Про тхора не знаю,але кота не важко,треба загранпаспорт,чип і щеплення. Тітри поки не требуж Канада. Коли купуєте квиток узнавайте чи можно везти тварину. Я летіла з Варшави компанія Лот кішка в салоні,вага до 5 кг.вартість 100дол амер.десь так
-
Прості ліки типа парацетамол,вітаміни...можно просто в супермаркеті купити. Ви так питаєте людей які ліки треба,а хто ж знає які вам треба?
-
Багаж ніхто не перевіряє,ну як що ціла валіза ліків може й проблематично буде😅...але так везіть що вам треба на перший час...
-
Якi вони брали з собою питаю,бо багато людей тут якi ïхали у Канаду до друзiв i володiють хоть якоюсь iнформацiею У нас там нiкого немае,тому i питаю
-
Беріть все , що вам потрібно на перший час , що використовуєте. Температура , горло , живіт , особливо для дитини. Ліки тут теж є , можливо інші. І потрібен буде час , щоб розібратись і звикнути
-
Спасибо
-
Я також переживала щодо перевезення ліків від мігрені (вони тут тільки по рецепту), брала всі чеки з аптеки і оригінальні упаковки, але перевірки основного багажу (сумок, що йшли у багажний відсік) не було, тобто дарма переживала. Візьміть йод із собою (раптом горло полоскати...) - тут його не знайшли. Добре, що я взяла очні краплі, бо щойно починалось запалення ока - одразу було чим допомогти собі. Можливо краплі для вушок. І, звичайно, беріть ліки від менструальних болей, бо тут переважно Адвіл і Тайленол - без рецепту, але це і не спазмолітики.
-
Я не вказував кабінет , просто хлодна і тд. Написав вфс глобал і все
-
Щиро дякую вам за вiдповiдь
-
Якщо маєте проблеми із зором - одразу робіть окуляри, купуйте лінзи на Україні
-
Доброго дня друзі, можливо хтось з вас має зразок доручення в довільній формі щоб хтось міг замість мене забрати мій паспорт з візового центру. Дякую!
-
Ну як що вам дали вже візу,то вона з дозволом вже,чому мають відмовити в аеропорту? Там же в електронному листі вже є дозвіл на роботу,раніше треба було його розпечатати і віддати офіцеру,зараз вже вроді не треба,у мене не питали в Торонто.