Канадський Марк Chat
-
Доброго дня друзі, можливо хтось з вас має зразок доручення в довільній формі щоб хтось міг замість мене забрати мій паспорт з візового центру. Дякую!
-
Ну як що вам дали вже візу,то вона з дозволом вже,чому мають відмовити в аеропорту? Там же в електронному листі вже є дозвіл на роботу,раніше треба було його розпечатати і віддати офіцеру,зараз вже вроді не треба,у мене не питали в Торонто.
-
Вам ще не вклеїли візу?
-
Так, відповідаючи на ваше питання - це окремі документи. Однак наразі я не чула жодної історії, де людям, які подавалися по куает, відмовили у ворк перміт. Зараз вклеюють не візітор візу, а ворк на 3 роки і під неї дають ворк перміт.
-
Навіть з візітором по ідеї мають давати ворк перміт. В крайньому випадку можна роздрукувати або показати електронний лист, де вам видано перміт (такий мав прийти на пошту, якщо ви вказували, що хочете працювати)
-
Вам дадуть дозвіл,не переживайте. Ця программа разом з візою дає і дозвіл. Все буде добре...
-
Поки я не чула про преценденти з ворк пермітом. Якщо у вас документи у порядку, то вам видадуть без проблем при вашому першому лендінгу у Канаді.
-
То ви будете летіти по безвізу, а жінка по програмі куает? Чи як ви подавалися? У будь-якому випадку ви можете летіти по куает, якщо ваша жінка громадянка України.
-
Тоді жінка отримає ворк перміт, а вам, я так розумію, потрібно буде подати окремо. Або також податися по програмі куает.
-
А дітей як ви подавали?
-
Думаю, у цьому випадку, вам краще звернутися у кризову форму і запитати як потрібно зробити вірно. Не хвилюйтеся, не думаю, що це проблема. Просто трошки більше мороки.