Канадський Марк Chat
-
Превратили чат в помойку. Марк, обрати внимание.
-
Бред какой-то
-
Ось такий руський мир😂😂😂 для них свої правила)
-
Доброго дня усім. Оце трохи застудився на морозі, підкажіть, що від застуди можно купити в Канаді без рецепту? Я мешкаю у Вінніпезі, сьогодні тільки п'ятий день, то ще такою інформацією не володію
-
Будь ласка не сприймайте за стьоб, але -- тепла вода. Богато теплої води... перший тиждень застуду не лікують ніде, навіть в Україні. А так досить добре гугляться аналоги препаратів по дієвому компоненту - знайдіть дієвий компонент препарату який би ви придбали в Україні, перекладіть его назву (тут може Вікіпедія допомогти з назвами), і гугліть знов, гугл вже для вас шукає більше по канадским сайтам...
-
Від застуди багато чого у аптеках без рецепту, різні жарознижуючі порошки, льодяники від кашлю, не бійтеся спитати поради у фармацевта.
-
Загалом таких препаратів багато, але пам'ятайте, що вони лише прибирають симптоми, але не лікують. Якщо у вас просто застуда, то варто по можливості побути у ліжку пару днів, пити багато теплої рідини, приймати вітамін С. Температуру нижче 38.5 не варто збивати.
-
Друзі, у Альберті також є вакцинація безкоштовна від грипу. Для цього потрібно мати лише хелс картку та зайти до будь-якої аптеки (діти молодшого віку вакцинуються у спеціальних центрах окремо). Користуйтеся такою можливістю, бо зараз діти масово приносять зі школи хворобу - висока температура 39-40 тримається по тижню і більше, майже не збивається, а потрапити до лікаря тут важко. Усім здоров'я!
-
А можно спитати,як що знаєте. До лікаря кажете попасти не просто,а є тут щось типу нашого лікарняного? І як його взяти,як що є. Я жила в Йорданії,там вам на дається якась кількість днів на хворобу що оплачуються ну наприклад 16 днів на рік і треба просто довідку від лікаря скільки вам дають часу на поболіти...вони в годинах пишуть..48 годин,72години...це 2 дні,3 дні які відраховуються від загальної кількості.А як тут це працює? Як що заболів так би мовити по справжньому...
-
На жаль, не підкажу точно. Наскільки я зрозуміла, то залежить від роботодавця і тих бенефітів, які він пропонує. Сама поки не стикалася.
-
Це правда, залежить від роботодавця. Наприклад в мене немає таких днів. Хворий, сиджу вдома без оплати. В дружини є sick days, не пам'ятаю яка точно кількість. То вона може їх використ, і ці дні оплачуються.
-
темпорарі резіденс