Канадський Марк Chat
-
Привіт також треба докуплять багаж але на сайті неможна ви купляли в айропорту в Варшаві ?? І скажіть будьласка як взагалі то виглядає бо пофакту летимо 3 компаніями багаж перекидають з літака в літак чи це потрібно самим таскати з одного в інший?досвіду в перельотах немає тому таке питання дякую
-
Люди порекомендуйте прошу когось хто поможе із оформленням візи од А до Я. Я важко працюю ( на будовах) чоловік так само. Так ми у Польщі і не один рік ( не закидайте нас камінцями😉 Тому коли приходимо додому то не тошо папєрологія, їсти важко зварити ( добре що син в свої 13 вже може щось наварганити🤭) Розумію що ща то треба заплатити, ми готові. Але шукаю когось хто зробить усе як то кажуть на тіп топ😀 Як казав мій сусід своїй жінці( коли вона його просила щось зробити) - Люба ! Доя каждої роботи є професійно навчений спеціаліст🙂 І я притримуюсь теж такої думки. Усім миру і добра і злагоди і вдячна ща відповіді.🙂
-
Ми летіли із Познані.Купляли білети в аеропорту.А за додатковий багаж платиться коли ви проходите вже реєстрацію на літак.Ми летіли в Британську Колумбію і робили дві пересадки.
-
Там в білетах має бути вказано,як що самостійний трансфер,то треба багаж забирати і знову реєструватись.Тому бажано щоб між рейсами не менш трьох годин було,бо можно і не встигти...
-
Прямим...
-
Я летіла з Варшави до Торонто прямим,потім з Торонто до Едмонтона. Білети окремо купували,може не дуже дешево,але зручно. Між рейсами мінімум три години краще,щоб нормально встигнути.
-
Через Париж,як що вперше краще не летіти,бо там дуже великий аеропорт...є прямий до Едмонтона здається з Амстердама,подивіться може так зручніше буде...
-
Близько 600 дол.амер.
-
Але я купувала десь за місяць до виліту,чим ближче до виліту тим вище ціна
-
До Едмонтона брав з Варшави ціна була 4200 зл, пересадка Торонто
-
Це без знижки
-
Не знаю як зараз но раніше лот давав знижку 15-30% для українців
-
Я цього не знав і не зміг скористатися знижкою)))
-
Усім дякую за поради
-
Марку дивишся зараз Хокей?Едмонтон-Лос Анджелес