Канадський Марк Chat
-
Це без знижки
-
Не знаю як зараз но раніше лот давав знижку 15-30% для українців
-
Я цього не знав і не зміг скористатися знижкою)))
-
Усім дякую за поради
-
Марку дивишся зараз Хокей?Едмонтон-Лос Анджелес
-
Доброго вечора. Підскажіть будь-ласка як переказати кошти з картки банку Servus на приват 24? Маніграм та вестерн Юніон через онлайн не виходить, пише помилку.
-
Мені не складнл було в Торонто і там робітники підсказують куди йти,та і так наших видно. А через Париж діти з чоловіком літом летіли,так заблукали 5 годин було між рейсами і мало не запізнились...того я і полетіла прямим...і чула тут про Париж від багатьох теж саме...так що кажу що знаю з свого так би мовити досвіду...
-
.. Ф
-
Альона доброї ночі. Підкажіть будь ласка процедуру отримання медстрахування? Дуже буду вдячна ☺️
-
Краще до Торонто авіакомпанія ЛОТ, по моєму є ще знижки для українців, а потім дуже вигідно летіти LYNXAIR дешевше виходить. Наприклад якщо до Торонто приблизно 700€ то до Едмонтона близько 200-240¢ Кан.Доларів
-
Тим більше що Вам в Торонто зразу дадуть Ворк пермінт і багато чого іншого 🙂
-
Condor К примеру Варшава - Франкфурт - Торонто - Едмонтон 519 евро на взрослого Так дешевле будет.
-
Доброго часу доби, шановні учасники групи. Хто може щось сказати стосовно survival job, так би мовити роботи на "чорно"? Які зп, наскільки безпечно? Кажуть,що більшість наших так починає. Оскільки планую летіти в Едмонтон з дружиною та двома дітьми 9 і 11р. і сумніваюсь, що моєї зп на оф роботі вистачить покрити витрати сім'ї на перший час. Дякую за відповідь.
-
Дружині теж треба йти працювати і тоді вистачить на сім’ю. Суть survival job в мінімальній зп, а не в нелегальній роботі. А діти вже досить дорослі, підуть в школу, яка безкоштовна, тільки близько 100 $ на рік може треба буде заплатити, а так все безкоштовне.