Канадський Марк Chat
-
В фейсбук був пост , як з Києва , Лексус привезли Вартість орієнтовно 4000 евро Відправляють з портів Німеччини і Бельгії Машину три роки , можна не розмитнювати , просто ставите на тимчасовий облік Через три роки , розмитнювати , якщо підходить до американського ринку. Якщо європейська - тільки вивозити або утилізувати.
-
Так, це гарне питання, приєднуюсь)
Чи можна зі старту знайти роботу щось накшталт Call centre чи Technical assistance?
Чи Electrician / Plumber Apprentice потребують ліцензування?
-
Що простіше знайти, роботу руками чи головою, якщо з розговорною англійською +- норм?
-
Та ще одне питаннєчко. Якщо у французькій не розуміюсь, чи треба починати вивчати з нуля?
-
Всім, доброго дня. Підкажіть будь ласка, хто мав схожу ситуацію В дитини паспорт до 24р відповідно віза теж до 2024р Після цього терміну я так розумію потрібно отримати новий паспорт в посольстві України в Канаді, а далі як з візою бути, куди звертатись ?
-
Онлайн податись
-
Так Тільки вже не по cuaet , а звичайним шляхом
-
Перепрошую шановний!
-
В Каїр
-
добрий день Марк . я з України в мене є прохання . чи мігби ти допомогти в розшуку родини яка проживала в місті Вініпег. коли прийшла радянська влада звязок обірвався. я пробував просити про допомогу але у нашому світі часто всі байдужі . в канаді проживав дядько мого тата в місті Веніпег Нижник Адам приблизно 1905 року .я розумію що його вже не має але можливо остались діти . він працював на лісоповалах на скільки я знаю
-
Дали обидва дозволи в аеропорту: і на роботу, і на навчання? Я думала, що можуть видати лише або на навчання (з правом роботи під час канікул та до 20 год. на тижд) або Work Permit