Канадський Марк Chat
-
Доброго дня, Світлано, чесно кажучи, все як в тумані)) З оформленням нам допомогла хост-фемілі, ми зайшли на сайт, заповнили все, додали відскановані паспорти і вьоркперміти, адресу, телефон, також, здається, вказували SIN number. Через деякий час прийшла поштою аналогічна паперова анкета, але мені пояснили, що заповнювати і відправляти нічого не треба, бо ми вже електронно все подали. І прийшла Health card. А потім ще подалися на додаткове стразування (так звана "блакитна карта", але вона у нас біла) для лікування очей, стоматології, тощо. Вибачте, але посилань на сайти не маю, бо все робили на робочому компі. Група, може хто підкаже!?
-
Я ще теж не в Канаді! Але племінниця 16 років там,і в неї виникли труднощі,тому що ,при заповненні анкети вказала навчання а не робота,і по прибутті не отримала work permit, яка у Вас віза не має значення, просіть по прибутті work у офіцера! Без нього права на роботу у Вас не буде!
-
Доброго дня, шукаю роботу, можливо, хтось підкаже рекрутингове агенство . Дякую
-
Ось якесь, вони самі мені написали на пошту. http://www.globalhire.ca/
Перевіряйте самі. Я ще не в Канаді.
Витяг з листа: I hope this Email finds you well.
In reference to your Email, we wanted to touch base with you regarding job openings in Canada. Please suggest a suitable time between 9 am to 5 pm (Mountain Standard Time) Mon-Fri.
Share your updated resume along with your status and contact details so we can contact you .
Looking forward to hearing from you
Regards Recruitment GH
Global Hire Placement Service Inc. 210, 4935-55 Ave. NW Edmonton, AB, T6B 3S3 Visit us at www.globalhire.ca
-
Всім доброго вечора. Підкажіть будь ласка, така ситуація, що прийшла відповідь на вклейку вже візи, людина в Україні, якщо відправити паспорт в Польщу на вклейку, то це займе місяць-два, а людині треба виїхати через 3 тижні з України, без паспорта ж не випустять. Питання: чи є термін 30 днів після отримання позитивної відповіді на вклейку візи, що протягом саме 30 днів потрібно відправити паспорт на вклейку ? Чи можна це зробити пізніше, наприклад через 50 днів ? Дякую
-
Я в Польщі знаходжуся, відправ 3 тижні тому і досі немає )
-
CUAET