Канадський Марк Chat
-
Ооо. А підкажете можливо де Ви читали про це ? Бо я ніде не знайшов. Це було б дуже чудово якби так )
-
Дякую Вам величезне !
-
А в Newfoundland and Labrador реально знайти якусь роботу і чи допомагають волонтери з поселенням на деякий час
-
Скажіть, будь ласка! Хто може допомогти написати резюме??? Дякую!
-
Доброго дня всім. В мене є таке запитання до всіх. Мій теперішній роботодавець не проти написати мені рекомендаційний лист. Хто знає як він виглядає? І яка саме інформація там повинна бути
-
Доброго дня! Чи є у когось контакти механіка щоб зробити інспекшн репорт для страхування?
-
Добрий вечір/день! Скажіть будь ласка хто уже в Едмонтоні, чи сильно холодно? Чи варто мені поки я ще не не вилетів до Канади купляти куртку до -40?
-
-15 стабільно зараз)
-
Інколи тепліше інколи холодніше)
-
Я б сказала так,бо тут ціни немаленькі...я таку собі купила 200 дол. У нас за такі гроші набагато кращу купити можно,може не там шукала...але мені здається у нас в Україні кращій вибір і взуття теж саме..по.погоді :до кінця листопада сильних морозів не очикується...ну більш ніж -20 вроді немає...але то прогноз,самі знаєте як буває😅
-
Холодно, однак і залежить від того, як ви збираєтеся пересуватися про місту чи де працювати. Я все ще ходжу у демисезонній, але коли дуже холодно я не гуляю пішки, в основному на авто.
Загалом тепла куртка це ок і треба її мати, бо буває гарно кусає мороз за попу. Ну а ще тут зима трошки довшенька ніж в Європі, десь пів року🙈 Зараз нові добротні куртки у Канаді 200-300-400 кад. Тому вирішувати вам.
-
Пiдскажiть якi кращi куртки разглядати? В мене пальто Reserved гадаю воно наврядши пiдiйде
-
Але якщо ви хлопець то можете і на маркет плейсі б.у купити) ціни від 20 до 100$
-
Ми брали в Helly Hansen, однак влітку, були гарні знижки, зараз у них ціни страшнючі🙈
-
Я поки що у Европi