Канадський Марк Chat
-
Я б сказала так,бо тут ціни немаленькі...я таку собі купила 200 дол. У нас за такі гроші набагато кращу купити можно,може не там шукала...але мені здається у нас в Україні кращій вибір і взуття теж саме..по.погоді :до кінця листопада сильних морозів не очикується...ну більш ніж -20 вроді немає...але то прогноз,самі знаєте як буває😅
-
Холодно, однак і залежить від того, як ви збираєтеся пересуватися про місту чи де працювати. Я все ще ходжу у демисезонній, але коли дуже холодно я не гуляю пішки, в основному на авто.
Загалом тепла куртка це ок і треба її мати, бо буває гарно кусає мороз за попу. Ну а ще тут зима трошки довшенька ніж в Європі, десь пів року🙈 Зараз нові добротні куртки у Канаді 200-300-400 кад. Тому вирішувати вам.
-
Пiдскажiть якi кращi куртки разглядати? В мене пальто Reserved гадаю воно наврядши пiдiйде
-
Але якщо ви хлопець то можете і на маркет плейсі б.у купити) ціни від 20 до 100$
-
Ми брали в Helly Hansen, однак влітку, були гарні знижки, зараз у них ціни страшнючі🙈
-
Я поки що у Европi
-
Вони дiйсно морозо стойкi та не промокають?
-
В Україні зараз мало курток на зиму, переважно возять єврозиму, тому не знаю де краще купувати 😕
-
Так, дуже якісні, ми задоволені. Якщо ви у Європі, то може дивіться Коламбію або походіть по спортивним магазинам, де продаються куртки та комбєзи для лижників. Вони не дуже модні, але це одяг і не для подіуму)
-
В основному так, варто враховувати, що буде холодно. Вчора було всього -6 у мене на районі, але вітер був такий, що я поки 5 хв дійшла до магазину, то була дуже рада, що натягнула під штани колготки😅
-
Дякую,будемо дивитися Ще за дiтей хвилююся,що ïм купляти Бо в Прибалтицi так собi зими
-
Усім доброго вечора.Якою поштою відправити закордонні паспорти на вклейку візи у Варшаву( на власному досвіді)? Дякую.Усім спокійного вечора....
-
Якою почтою ви відправляли?
-
Для дітей батьки беруть лижні костюми, комбєзіки. Тут, до речі, є гарні секонди лише з дитячими речами, можна знайти багато чого і по гарній ціні.
-
Я відправляв. Спочатку свій і жінки. А потім сина. Але я відправляв з Польщі. Poczta Polska має таку послугу Pocztex. Через 2 дні паспорти вже були у Варшаві. Ціна здається 16 злотих з усіма страховками і смс про підтвердження доставки
-
Дякую,а з України? Бо ми знаходимось в Україні.
-
На жаль що стосується України то не володію жодною інформацією на рахунок цього. Бо подавався і отривував візу в Польщі
-
Теж це цікавить