Канадський Марк Chat
-
Теж це цікавить
-
Вітаю шановні Українці! Хто знає як з роботою в Новій Шотландії а саме Галіфакс?
-
Не в образу сказано, але невже Ви думаєте, що тут чекають поки приїде хтось звідкись і займе робоче місце? Нічого неможливого немає, але от приїдете і перевірите.
-
Мій чоловік найшов роботу через 2 тижня активного пошуку,але у нього з англійською непогано...і він згоден був на любу роботу і після срівбесіди йому запропонували іншу посаду,кращу. Так що я так думаю хто хлче працювати,той найде...
-
В Відень
-
t.me/UAtoCanada/25 теж багато цікпвого може комусь знадобиться
-
Шукайте турагенства. У Львові : Пакет 🔹🔶 Кур'єр і вклейка Канадської візи 🔶🔹
📜Від вас потрібно:
- Закордонний Паспорт
- Лист про схвалення вашої візи. ( Foil less visa) або ( Лист про Тимчасове резидентсво).
- Довіреність написана від руки на нашого кур’єра.. 4.Копія підтверджуючого документу особи (український паспорт або ID- картка, або пенсійне посвідчення, або водійське посвідчення, для дітей свідоцтво про народження)
Все інше зробимо ми. На термін вклейки не впливаємо.
💳Оплата після того як ми зробимо свою роботу і віддамо вам паспорт з візою.
⌛️Термін вклейки візи у паспорт: від 2 до 6 тижнів через Варшаву.
💵Ціна послуги "Кур’єр" - 250zł (польські злоті) за один паспорт або в гривнях по курсу в день оплати.
🌍Наш офіс: Знаходиться у Львові - Адреса: готель ‘‘Гетьман", Вулиця Володимира Великого, 50, офіс 303.
📧Ми в телеграмі: @visa_up @kalimera_tour @visa_up_lviv
🕑Робочий графік: Понеділок - П'ятниця Від 9:00 по 17:00
☎️Номери: +380680405230 (Kyivstar) +380730405230 (Life)
-
Хто вже в Торонто? Підкажіть як краще з житлом? Чи реально через червоний хрест для новоприбулих. Дякую!
-
Всім привіт! Хочу спитати, я майстер по нанесенню декоративних штукатурку,свій е попит на такі послуги?
-
Всім доброго дня вечора і здоров’я питання до людей які вже в Канаді якщо проходити медогляд в Канаді скільки треба чекати щоб його вклеїли/внесли в work permit
-
Результати медогляду відправляють у ircc, це ніяким чином не стосується перміту. Якщо у вас є якісь обмеження по перміту, що можуть стосуватися вашої роботи, то треба подавати окрему заявку на зняття обмежень. Якщо ці обмеження не стосуються вашої роботи, то це робити не потрібно.
-
Дякую
-
Привіт є ті хто летить в Торонто 23?😁
-
Підскажіть будь-ласка, як в Едмонтоні підключити українське телебачення? Ми користуємося телусом у нас всього 2 українські канала і то тільки новини.