Канадський Марк Chat
-
Всім привіт! Хочу спитати, я майстер по нанесенню декоративних штукатурку,свій е попит на такі послуги?
-
Всім доброго дня вечора і здоров’я питання до людей які вже в Канаді якщо проходити медогляд в Канаді скільки треба чекати щоб його вклеїли/внесли в work permit
-
Результати медогляду відправляють у ircc, це ніяким чином не стосується перміту. Якщо у вас є якісь обмеження по перміту, що можуть стосуватися вашої роботи, то треба подавати окрему заявку на зняття обмежень. Якщо ці обмеження не стосуються вашої роботи, то це робити не потрібно.
-
Дякую
-
Привіт є ті хто летить в Торонто 23?😁
-
Підскажіть будь-ласка, як в Едмонтоні підключити українське телебачення? Ми користуємося телусом у нас всього 2 українські канала і то тільки новини.
-
Дякую
-
Добрий день, і скільки ви чекали на відповідь,дякую
-
Я відправив паспорт 5 вересня. А на руках він в мене був 3 жовтня. Я особисто їздив забирати його бо не замовляв зворотню доставку. Але готовий він був здається 20 вересня. Вже точно не пам'ятаю
-
Вітаю Марк Обов'язково зроби випуск про ІПСО
-
На 3 роки. Від дати створення аплікації. Тобто до 10 липня 25 року
-
Добрий день, хто знає як повинно виглядати дозвіл на вивіз дитини до Конади від Жінки?
-
Ми у нотаріуса робили в Україні Ще люди заповнюють просто бланк. Він на сайті є. Його теж вистачає