Канадський Марк Chat
-
Навчання як такого немає Готуватись і самі можете , а далі іспити здавати і т.д
-
Поїдете сама за кермом , через рік
-
Я дивилась відео на ютюбі,українець відкрив автошколу ,не запомнила в якомі місті,але в Канаді і сказав,що як сам навчаєся,то після першого тесту,який дає 7 рівень треба чекати рік,щоб здати на 5-ий,а після автошколи можно скоріше,боюсь помились,але щось близко пів року...от про ціни не казав...
-
Курс автошколи з 0 десь 1300$ коштує
-
Але це на в самому Едмонтоні, а за містом невелике містечко
-
Можливо вони і є. Я більше про те , що це не обов’язкова вимога і можна самому підготуватись
-
Вони вже мало де є, а я якщо десь є, то сховані сидять що без інсайдерської інформації не знайдеш
-
Немало...
-
Ну я тільки приїхала...ще не звикла до цін,знаю що неправильно,але автоматично в гривні переводиться😅 я думаю згодом пройде ця реакція😅
-
Ага я мамі сказала за скільки я тут дві морквини купила😅 вона :Божечкииии в мене повен погріб😂
-
Рєбят, підкажіть, будь-ласка, до кого можна звернутися? Знайшли права дівчини. Це в Поліцію повернути? Чи куди ?
-
Якщо, я 17-литній і їду в Канаду один:
- Чи можливо мені буде там жити, працювати, отримати меддовідку, відкрити рахунок, і подібне?
- Якщо ні, чи можна зробити якусь довіреність, довідку від батька(батьків), про те, що я сам можу(маю право) приймати рішення, оформлювати документи, ..., допоки я не буду повнолітнім? Дякую.