Канадський Марк Chat
-
Окуліст і стоматолог не покривається
-
Страховка покриває послуги стоматолога, так скажімо, критичної ситуації, емердженсі. Наприклад, якщо вас побили або ви потрапили в ДТП і це спричинило стан, який потребує хірурга. Вирвати зуб наче як також можна безкоштовно. Якщо ви хочете красу у роті, почистити канали, штіфти, коронки - це все платно. Сходіть на консультацію до дантиста, там вам краще розкажуть, зважаючи на ваші потреби і бенефіти, які ви маєте чи не маєте.
-
Не в курсі, що за програма, на яку зараз українці подаються?
-
Alberta Opportunity Stream
-
Дуже дякую
-
Будь ласка, ніколи не пишіть, що готові працювати безкоштовно 🙈 Цінуйте свою працю та витрачений час усіх таких же початківців, як і ви - просіть хоча б мінімальну зарплатню. Це нормально за свою роботу та час брати кошти, навіть якщо ви ще не спеціаліст високого рівня.
- Ніколи не варто зв'язуватися з компаніями, які не хочуть вам платити взагалі і не гарантують вам роботу після стажування. В нормальних здорових компаніях розуміють, що ви людина і у вас є базові потреби. І, повірте, фінансування зарплат в іт компаніях - не головне, тут питання у тому 1) чи є необхідність наразі навчати когось з нуля під свій проект 2) чи є вільний ресурс, тобто людина відповідної кваліфікації, яка буде замість того, щоб робити свою роботу, відповідати на питання інтерна.
Тут вам наврядчи допоможуть. Пошукайте групи у фейсбуці по типу it canada for Ukrainians, такі ж є і в телеграмі. Напишіть резюме згідно з вимогами Північної Америки і розсилайте якомога більше. Стукайте до рекрутерів-канадійців у лінкедін, подивіться сайт для пошуку роботи Indeed, там інколи виставляють інтернатуру для початківців.
-
Дякую Альона. То ви навіть приблизно не пам'ятаєте назву сайта де заповнювали дані?
-
добрий день скиньте будь-ласка таблицю по банкам щодо бенефітів які вони надають начебто бачив тут хтось скидував дякую
-
Можу сказати за CIBC, в них для новоприбулих 2 роки обслуговування безкоштовно, при виконанні досить простих умов вони ще можуть нарахувати вам 400$. Якщо ще немає роботи, то кредитку дають на 1000$, якщо вже є, то дають від 2000 до 5000. Ще додатково до тих 400$ для новоприбулих можна отримати 50$ якщо відкриєте рахунок за реферальниим посиланням, я можу його надіслати, кому потрібно-пишіть. Ви отримаєте 50 і я також за це отримаю 50.
-
Цікава інформація. Що ви розумієте під володінням мовою: розуміти носія та спілкуватися з ним використовуючи академічний чи розмовний рівень мови? Чи просто володіння кількома фразами які допоможуть зорієнтуватися на місці? Якщо останнє, то всі націі світу володіють кількома мовами.
-
Доброго дня, громадо!
У різних джерелах інформації, різні данні про work permit: До якої дати треба на нього подаватися? Приїхати в Канаду та отримати цю відмітку в першому аеропорту.
Зустрічала інформацію, що до кінця березня 2023.
Буду вдячна, якщо поділитесь офіційними посиланнями.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/welcome-canada/find-job.html?fbclid=IwAR3QCvcVV7c1ZNXyI-TQR6VdYR3r5ZakRP6p7aa9ic5PWT6Bp4NDX6WVp08
-
Дякую! От мене і непокоїть цей пункт
-
О так всі і орієнтуються , що буде потім , ніхто достаменно не знає