Канадський Марк Chat
-
«Всі кажуть», однак не кажуть вам повної інформації чи як? Розбійники) Програма куает дійсна до 31 березня наразі, до цієї дати вам можуть погодити дозвіл на роботу. Як буде далі ніхто не знає, бо нової інформації немає від правління Канади. Якщо вам поставлять візу у паспорт, ви зможете з нею влетіти і після березня, питання у тому, чи дадуть ворк перміт. Можливо, у подальшому його потрібно буде просити окремо, ця послуга взагалі платна, зараз безкоштовний ворк перміт це виключення лише для українців. Або якщо у вас фойлес віза, тобто одноразовий документ на вʼїзд, то по ній можна вʼїхати протягом 6 місяців після погодження.
-
Дякую,,ми подались в кінці серпня
-
Дякую, ми в кінці серпня подали, не встигли
-
дякую
-
Хто в Калгарі , і не проти зібратись сьогодні ?
-
Украінська манітоба. Іміграція до манітоби
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis?fbclid=IwAR2IQphlKf3K_qqp_aEGHTrD3kIw5T5u9GJtVL7LsaWOTjSsEwGeY_xCpQ8
-
Я також з Варшави, з пересадкою в Франкфурті. Лечу сам.
-
Друзі,хто складав CVs ?Я більшу частину життя працював у топ менеджменті,але розумію що перший час буду працювати на survival job через слабку англійську.Питання,що вказувати у CV?Треба вказати що вмію будувати,чи ремонтувати авто чи треба вписати весь свій досвід?