Канадський Марк Chat
-
Не знаю
-
На початок вересня в тому місяці не було дат вже
-
Я спокійно відправив поштою польскою
-
Але вказав як кур'єрську доставку
-
Доставку?
-
14 вересня відправив , 7 жовтня вже була віза
-
Зараз може буди довшн
-
Але не має сенсу чекати дату вільну щоб привезти паспорт особисто
-
Ми так зробили, чекаємо
-
Доставка 20 злотих - 4 євро
-
Якщо по Польщі
-
Добрий день всім. Шукаю роботу в салоні. Я косметолог естетист, також апаратна косметологія. Масаж обличчя та тіла різними методиками.
-
З записом , можна
-
Ви про розгляд анкети , чи вже про вклейку візи ? Вклейка - доволі швидко А термін розгляду анкети , до отримання реквесту , не залежить від місця здачі біометріі і дітей. Заяви не в візовому центрі розглядають і погоджують. Як пощастить
-
Вписуйте досвід роботи до 10 років і бажано вказуйте професію, за якою Ви б хотіли працювати тут, щоб показати, що маєте гарне уявлення про те, чим хочете займатись в Канаді. Шукайте канадські приклади створення резюме, на такі буде більше відповідей від роботодавця. З власного досвіду скажу, що відправляла з вказаними посадами, на яких працювала в Україні, і там теж було слово «Manager». Тоді міняла назву посади на нижчу, щоб не виглядала overqualified для них, а потім вернула як було. Як сказала мені одна канадка : не кради у себе свій досвід. Відкрийте сайт з пошуку роботи (напр., Indeed), подивіться на професії схожі з Вашою, і скопіюйте основні обов‘язки. В основному резюме будете відправляти в електронному вигляді і в багатьох компаніях стоять програми, які считують ключові слова з СV, тому не забудьте вказати ключові skills, такі як management, communication або щось на подобі цього. Деякі люди навіть безбарвним шрифтом вказують потрібні слова, коли міняють резюме під певну посаду для того, щоб «програма побачила»