Канадський Марк Chat
-
Якщо заховаєте гарно і не найдуть ))
-
Не знаю як в Канаду. Але в Польщі якщо знайдуть на кордоні то заставлять викинути. А якщо його дуже багато то ще й заплатити штраф заставлять)))
-
youtu.be/UOGgl1znpxc
-
Перегляньте, дуже гарно викладає англійську української мовою.
-
Напишіть в пошуку фб , Toronto host 🤷♂️
-
Краще не треба. Колись поставили в багаж кілька головок часнику аби тут посадити... 400$. воно не вартувало того. Бо і часник і сало тут є.
-
Ні, не можна)
-
Всім привіт! Можливо хтось досліджував це питання. Щоб влаштуватись на роботу в дитячий садочок як помічник вихователя - потрібно мати якусь місцеву освіту або сертифікати? Чи можливо буде достатньо педагогічна освіта здобута в Україні?
-
Привіт! Якщо хтось шукає житло в Едмонтоні з ручним розташуванням, дуже близько до центру (апартаменти біля Олівер парку), то 3 1 грудня звільняється 1-бедрумні апартаменти. Бейсмент, світлий, високий з вікнами. Для 1-2 осіб, без тварин. Ціна 850 доларів + оплата світла + демедж депозит в сумі оренди 1 місяця. Ціна оренди обговорюється при особистій зустрічі (для українців може бути знижка). Власниця канадійка, літня жінка, знає українську мову. Якщо зацікавить за подробицями напишіть в особисті.
-
Як шо поїздом до Польші,то більше шансів провезти,а на автобусі даже не знаю...ну може викинуть заставлять,а в Канаду ніхто нічого не перевіряв...я в Варшаву їхала на автобусі,так помотали нерви,правда без сала їхала😅але всеодно якось неприємно було...