Канадський Марк Chat
-
Хтось нещодавно отримував візу в Польщі? Скажіть будь ласка, скільки вийшло часу на все?
-
В нас не було ні апруву аплікацій, ні запиту на дітей, але діти не мали своїх паспортів - а були "вклеєні" у паспорт дружини. І ось, коли подали наші з дружиною паспорти на вклейку, підтвердили візи дітям і одразу вклеїли всім. (паспорт реквест так і не приходив на дітей)
-
Дуже дякую , вам )
-
Я подавався на початку вересня а на початку жовтня вже забрав паспорт. Але я це робив без зворотного відправлення. Особисто забирав
-
Друзі, всім вітання. Підскажіть будь ласка, якщо летіти Європа- Калгарі-Едмонтон. Ворк перміт дають в Калгарі. Але щоб його там отримати, то треба йти як на вихід з еаропорта і по факту виходити з нього чи ні? Чи там ти в любому випадку не пройдеш повз офіцера, який його видає?
-
Не пройдете
-
Коли робила через Wes ,вони співпрацюють тільки з українським міністерством,сплачуєтє Wes,і з цим номером будуть вашу освіту оцінювати
-
Доброго дня,можливо хтось мав таку ситуацію як я😔3.11 мій паспорт із вклеєною візою був переданий кур‘єрові до сьогоднішнього дня ніякої інформації немає🤬звонила вже разів 10 до vfsglobal говорять шо паспорт в кур‘єра😩цікаво скільки ще чекати паспорт(Польша)
-
Мені vfs на інфолінії сказали що краще забирати особисто. Через те що є багато проблем з зворотньою доставкою. Можливий такий варіант що паспорт через деякий час повернуть до них в офіс і вони скажуть щоб ви забрали його особисто. Або хтось з ваших знайомих у Варшаві. Якщо такі є 😅
-
😔якби ж знати які терміни
-
Доброго дня...ви продивіться на ютюбі є багато відео про різні провінції,кому що підходе. Ми вибірали ті провінції де тільки англійська,тому що з французькою не дуже у нас...потім ціни на оренду,потім податки,погода теж для когось має значення,а робота всюди є.
-
Ну з цим по різному. В деяких групах на фб бачив що у Варшаві величезні проблеми з цим. І не рекомендують оплачувати зворотню доставку
-
Чи відомо вам якщо вже оплатили зворотню достаку чи можна зателефонувати і попросити щоб не забирав кур‘єр?