Канадський Марк Chat
-
якщо ви спеціаліст високого рівня, то ви у будь-якій країні можете собі дозволити подібне
-
Паспорт і американська віза
-
ну, Тарасе, ми ж не знаємо скільки той брат теж шукав роботу, наскільки він везучий і скільки вже років живе у США) Все буде, майте терпіня. Якщо не відповідають взагалі, можливо, дійсно проблема у резюме.
-
Пр , не дає нічого для американської візи Є програма u4u, для українців
-
Народ, скажіть будь ласка, хтось вже працює де навчають і з низьким англійським? Якщо так, як вам? Ким працюєте?
-
Що три роки , ви можете їздити туди і назад
-
Українцю , що з Пр , що без - однаково чекати. Бонусів ніяких не дає Пр
-
Насправді, не дуже зрозуміло, що ви дивилися і яка черга. Раніше ніяких черг не було, записувався на певну дату і приходив на співбесіду у посольство США, відповідь "так чи ні" давали відразу.
-
Доброго вечора!Чоловік подав паспорт на вклейку візи в Дюсельдорфі,абсолютно нічого не прийшло,ніякі трек номери,лише статус в кабінеті помінявся про схвалення візи.Хто знає можна вже їхати за паспортом чи ще чекати,пройшло 2 тиж.?
-
Їхати далеко і нехочеться даремно.
-
Друзі, привіт! Тут є хтось, хто може допомогти із покупкою авто для наших воїнів. Треба знайти позашльоховик: Mitsubishi L 200 (2008-2014) пікап. Не за всі кошти світу. І організувати відправку в Україну. Гроші зібрані. Якщо хтось зможе допомогти, напишіть мені у приват. Дякую.
-
Якщо в анкеті з’явився final decision з датою , то віза вклеєна Подзвоніть в візовий і запитайте Думаю паспорт вже повернувся
-
Дякую!
-
Є рішення ще 9.11 думаю вже готовий.
-
На таких же підставах як і з України