Канадський Марк Chat
-
Це група для людей які імігрують в першу чергу. Мовне питання тут не обговорюється. Тому що тут спілкування відбувається тільки українською. І не потрібно переводити в срач чат в якому люди шукають допомоги в еміграції
-
Тут в Канаді трішки по іншому розуміється С1/С, якщо вантажний автомобіль має тільки 2 осі, то це досі підпадає під клас 5 (як для легкових), а якщо 3 осі і більше, то це клас 3, так вчитись потрібно, але навчання дуже коротке 1 день (Air Brakes) і ціна 250$.. після цього вчите вдома самі pre-trip inspection і коли готові то йдете на екзамен (155$)
-
Це для права сідати за кермо бусу по суті ?
-
Це так , на 100% Але правила потрібно виконувати Тим паче в приватній групі Мова тільки про це
-
Я дотримуюсь правил чату. І хочу щоб інші це робили
-
Це не тільки в Канаді)
-
-
Що спільного між токсичністю і дотриманням правил чату?
-
І доречі я сама не знала про ці правила. Просто всі пишуть українською, то і я пишу. Хоча так само часто спілкуюся російською, якщо співбесідник такий є. Хоча мені так само болить за Україну як і вам. Але якщо тут такі правила, то звичайно варто їх підтримувати. А до вас в мене немає ніяких претензій. 😊
-
Всім привіт,
Скажіть, будь ласка, як у Калгарі з ринком праці для Sales або Product в IT сфері? Чи є тут такі люди? Цікавить, чи жвавий ринок взагалі? Чи реально знайти не джунську посаду, якщо є досвід роботи в Україні з клієнтами з США, Канади та ЄС?