Канадський Марк Chat
-
Робота/ підробіток в UBER.
- Реєстрація безкоштовна.
- Бонус за перші 100 доставок 540 долларів. Щоб забрати бонус треба зареєструватись за посиланням: www.uber.com/signup/drive/deliver/?invite_code=dgumkbeg7re5
- Заробіток 19-25 долларів на годину.
- У Едмонтоні можливо працювати тількі на машині з канадськими правами. Рік авто не важливий.
- Час і локацію для роботи вибираєте самі.
- Мінімальна англійська так як спілкуватися з клієнтами практично не потрібно.
- Гарні чайові так як канадці щедрі люди.
Додаткові питання у цю групу або у особисті повідомлення! Дякую! @DmCanada #uber #taxi #edmontontaxi #work #робота #таксі #убер
-
Це разовий проіздний документ , Singel Jorney Travel Document. Його видають тільки тим , у кого немає закордонного паспорта
-
Роблять по запиту Люди отримують , але чекають довго Це не пов’язані між собою документи. У них завдання різні
-
[email protected] Мене звати Марія. Будь-ласка скиньте мені зразок резюме .Дякую.
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка , що робити у випадку, якщо вже три місяці немає request на паспорт на вклейку візи. ( Біометрія здана) .
-
В Бухаресті , це просто заповнена третя сторінка consent form
-
Чекати Можете в кризову написати , так щоб заспокоїтись
-
Пів року чекав і отримали от тільки зараз. Нікуди не писав.
-
Доброго вечора!Як взагалі можна отримати дозвіл на роботу якщо програму не продовжать,і не в'їхати до Канади до 31.03?Дякую!
-
У Гугл вбиваєте work permit Canada, перше ж посилання
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada.html
-
Ми з родиною ( чотири людини мама і тато 37 років. Діти 6 і 8 років. ) приїзжаємо на початку грудня в Монреаль, плануємо зняти житло можливо в Оттаві. Прохання допомогти нам в зйомі житла. Гроші на оплату маємо. Плануємо дітей віддати в школу, а потім і зразу шукати роботу. Дякую за увагу. Дуже потрібна в цьому допомога.
-
Тут ви не знайдете житло Група про інше Шукайте на фб в групах по місту, де плануєте жити Маркетплейс Або оренда на місяць Airbnb і вже на місці шукати постійне
-
Дякую!
-
В кого є ПДР укр.мовою, скиньте мені будь-ласка на емейл [email protected]