Канадський Марк Chat
-
Які обмеження зняли?
-
На перетин кордону чоловікам
-
Доброго дня! Яка інформація стосовно цього у Вас є? Які саме обмеження зняли ?
-
Добрий день! Ми передивились багато відео оглядів Едмонтона і в нас велике питання-де всі люди? Чому місто на кожному відео майже порожнє? Де гуляти з дітьми, які не будуть ходити у садочок? Якщо хтось знає відповіді на ці питання-розкажіть будь ласка!
-
Таке питания смішне😂 я думаю коли хтось знімає огляди, то спеціально не знімає людей, бо це не дуже гарно)
Але в порівнянні з Києвом, Двіж в Едмонтоні, певно, менший.
-
Після закінчення військового стану
-
Дякую
-
Просто всі працюють) та і здається в Канаді не має такої теми як у нас з дітьми у центр їздити гуляти. І зважайте що у багатьох є backyard де вони спокійно відпочивають) Та в відео намагаються знімати щоб ви побачили місцевість та природу, а не чиїсь потилиці)
-
Як вам сказати-смішне- не дуже, бо це так на кожному відео! І в центрі міста, і в парку, і в спальному районі… навіть по дорозі майже не їздять машини🤷🏼♀️ тому таке питання і виникло. Я маю 2 дітей і намагаюсь уявити життя там. Ніхто ж не каже знімати людей, але ж їх нема навіть на задньому плані
-
То може варто до іншого міста летіти? Калгарі?
-
У мене двоє дітей і я обіцяю з ними гуляти 😅
-
Дівчата, вам часом няня там не потрібна? Обіцяю гуляти з усіма😂
-
Які саме?
-
Я поки не там, але матиму на увазі 😅
-
1 червня в Едмонтон
-
А ще враховуйте щільність населення, наприклад Едмонтон за площею майже такою самою як Київ, а населення майже в 3 рази менше
-
Оксана, ви житло вже знайшли? Чи хочаб начерки того де плануєте знімати?
-
Щось знайшли але все одно хочеться все воочі побачити як воно
-
А ви коли!
-
3 червня. Квартиру вже знайшла, поряд з downtown і dawson park. Списуйтесь з орендаторами та просіть відео-тур по квартирі. Багато хто робить
2164/64839