Канадський Марк Chat
-
Теж бачив Напевно в якійсь групі по Манітобі Якщо пишеш не українською або англійською , автоматично видаляє
-
Такі ж самі права? А переклад де робили? Дякую!
-
Трошки дизайн новіший. Перекладав отут (416) 854-2420 [email protected] http://isaev.ca
-
Ще робив запит на підтвердження видачі прав в Україні, пишуть що як стаж зараховується, і теж перекладав.
-
Зрозуміло, дякую!
-
Хто здавав медкомісію міграційну, кров на тщесерце здають? Чи то тест на венеричні і там пофіг?
-
Добрий день, планую їхати з 20 по 30 грудня в місто Едмонтон, житло та роботу поки не знайшов може хтось також їде в цей період буду радий будь-якій компанії!!!
-
Це тільки я в Едмонтоні не сплю?
-
Я сидів в Польші поки не знайшов роботу і отримав job offer.
-
Так вони у вас такого самого вигляду?
-
Ні, там на англійській дублюється, голограми і інший захист
-
Всім привіт! Можливо, хтось мав подібний досвід і зможе підказати що робити. З початку війни я в Польщі, маю diia pl. Збираюся летіти в Канаду за таким маршрутом:
- Польша - Німеччина літаком
- Німеччина - Нідерланди автобусом
- Нідерланди - Канада Питання в тому, чи не буде проблем з перетином кордону, бо офіційно цей електронний документ дає право на перетин кордону в межах ЄС, але як по факту не знаю. Буду вдячна за відповіді
-
Це, коли робиться швидкий тест.мікролюіс
-
В ЄС кордонів немає. Якщо ви легально знаходитесь в будь-якій країні ЄС то пересуватися можете вільно. Іноді на "кордонах" є патрулі поліції, але якщо у вас є документи будь якої країни, які дозволяють в ній знаходитись, то питань до вас не буде. Тип паче якщо на руках є проїзні документи.
-
Дякую!