Канадський Марк Chat
-
Зрозуміло, дякую!
-
Хто здавав медкомісію міграційну, кров на тщесерце здають? Чи то тест на венеричні і там пофіг?
-
Добрий день, планую їхати з 20 по 30 грудня в місто Едмонтон, житло та роботу поки не знайшов може хтось також їде в цей період буду радий будь-якій компанії!!!
-
Це тільки я в Едмонтоні не сплю?
-
Я сидів в Польші поки не знайшов роботу і отримав job offer.
-
Так вони у вас такого самого вигляду?
-
Ні, там на англійській дублюється, голограми і інший захист
-
Всім привіт! Можливо, хтось мав подібний досвід і зможе підказати що робити. З початку війни я в Польщі, маю diia pl. Збираюся летіти в Канаду за таким маршрутом:
- Польша - Німеччина літаком
- Німеччина - Нідерланди автобусом
- Нідерланди - Канада Питання в тому, чи не буде проблем з перетином кордону, бо офіційно цей електронний документ дає право на перетин кордону в межах ЄС, але як по факту не знаю. Буду вдячна за відповіді
-
Це, коли робиться швидкий тест.мікролюіс
-
В ЄС кордонів немає. Якщо ви легально знаходитесь в будь-якій країні ЄС то пересуватися можете вільно. Іноді на "кордонах" є патрулі поліції, але якщо у вас є документи будь якої країни, які дозволяють в ній знаходитись, то питань до вас не буде. Тип паче якщо на руках є проїзні документи.
-
Дякую!
-
з 17 до 60 років
-
До 61
-
Добрый, прошу консультациюії можливо хтось мав такі питтяня. Мені 21 рік , студент укр ВУЗа ( 4 курс навчання) зараз в Польші. Такі питання: 1.Що вказувати в графе навчання, якщо я зараз його проходжу? Просто там галочку поставили і все? 2 . Що вказувати в графе робота , якщо я студент і офіційно працював тільки в Польші 2 місяці рік тому , і зараз с вересня по данний час?? Дуже нервую перед заповненням. Дякую за відповідь
-
Навчання з дати початку і до сьогоднішнього дня Робота з 18 років Не працював до початку роботи офіційноі Два місяці Работа З дати закінчення і до сьогодні не працював ( безробітний )
-
Доброго дня ! Хто знає що про роботу зварювальника в калгарі на заводах ( бо на будівництві умови ніякі)?
Якщо досвіду десь місяць+ працював на будівництві general laborer . Чи важко знайти? І скільки за годину? В Торонто , наприклад , 23 - 26 на год для старту -
Усім привіт! Є тут хто у Веніпегу?)))