Канадський Марк Chat
-
😅😅
-
Я читала що цю програму не закриють просто можуть трішки поміняти умови. Тому що Канада потрібна робоча сила. Канадійці теж переїжджають жити в США. Тому їм вигідно набирати мігрантів
-
Ні, ворк перміт можешь не отримати
-
Хто встигне виїхати до кінця березня точно може не хвилюватись.
-
Не знаю чи це правда але ті хто вже має вклеєну візу і подавав як воркер нічого не зміниться.
-
З імігрантами в Канаді ,немає проблем Тому що не тільки українці їдуть
-
Так. Але не всі мігранти хочуть працювати за малу плату
-
А Українці хочуть ?
-
Є сотні країн , де люди живуть погано і готові за іжу працювати
-
Думаю для початку потрібно ловитися за будь яку роботу а там вже буде видно.
-
+++
-
Цим Українці не відрізняються від інших Якщо б були проблеми з імігрантами , то таку програму для всіх би зробили Існування такої програми , це тільки завдячуючи плідній роботі діаспори , а не бажанню уряду , імігрантів чи робочу силу залучити
-
Подано заявок 600000 тисяч, віз обробленої свише 300000 тисяч, виїхало до Канади 110000,дуже багато людей отримали візу на майбутнє а Канада потребує людей тут і зараз, цю інформацію я знайшла коли шукала чому нам надали візу тільки на 3 роки
-
Сотні країн це сильно сказано, їх всього біля 200. Але так мін.міліард людей на планеті виживає(
-
Але українці зарекомендували себе на дуже високому рівні такі мігранти всюди потрібні
-
І ? Чому раніше не звали , якщо саме Українці потрібні ? Жодної різниці немає , по національності не обирають кращих А якщо подивитись на індусів в Канаді , то можу посперечатись. Вони як мінімум усі з англійською їдуть
-
бо Канада толерантна країна, то була би дискримінація інших національностей, ну і діаспора величезна з цим згоден