Канадський Марк Chat
-
www.jobbank.gc.ca/findajob/resources/jobsforukraine
-
www.whistleout.ca/
-
Чи є в аеропорту не знаю, але в Едмонтоні є Суспільна служба українців, вони допомагають з такими питаннями, можна буде прийти до них: ucssedmonton.ca/uk/
-
Ну по перше ви заповнюєте трішки не там, вам треба вибрати Guardian for minor і там заповнити на дитину, якщо ви вже на себе подали раніше.. у разі якщо не вийде і все ще буде помилка з невірним номером UCI, то дзвоніть на гарячу лінію і вони вам виправлять.. хоча з власного досвіду можу сказати, я вже 2 місяці пробую, телефоную... вони кажуть спробуйте за 7 днів і нажаль нічого не змінюється😔
-
В мене теж був можна сказати депорт з Штатів і вказав і отримав візу.
-
90% людей в Україні зісвоєю вищою освітою працюють не за фахом , а емігруючи 90 % людей осознає що там не чикають на наш диплом юриста чи мененжера , сварщика.... як що ви впевнені всобі то і посуду можна по мити для старту .
-
Доброго дня, ось профільна айті група, там були описані такі ситуації, як у вас. Також вони дають багато порад по працевлаштуванню www.facebook.com/groups/ukrainiancanadiandevs/?ref=share
-
О7о77шшшшгггггшшшбодБдБ
-
Мене теж цікавить, чи буде можливість виїхати після 31 березня по cuaet.
-
Та схаменіться. Юрист, приїжджаючи з України, не знає місцевих законів, не має ліцензії і не може розраховувати в Канаді на роботу за своїм фахом і через це на гарну зарплатню, навіть маючи багато і багато досвіду. Людина, яка працює в іт, маючи мінімум 3-4+ років досвіду, англійську та американські компанії за плечима може розраховувати на роботу за своєю спеціальністю. Для цього немає необхідності йти перенавчатися чи отримувати місцеві ліцензії.