Канадський Марк Chat
-
Хто знає канадських імміграційних консультантів в Альберті перевірених? Підкажіть , будь ласка , контакти
-
Y Канаді всі імміграційні консультанти перевірені. Тут неможливо отримати освіту та ліцензію без здачі масу екзаменів. Ці екзамени тут ніколи не можна купити чи комусь дати хабаря. Тому тут всі адвокати та імміграційні консультанти перевірені. college-ic.ca/protecting-the-public/find-an-immigration-consultant
-
Добрий день підскажіть знаходжусь в Польщі маю візу на себе і на дитину дитині 14 років чи потрібен дозвіл батька на виїзд в Канаду
-
Мої друзі працюють на канадську компанію вже 3 роки. Зараз у Польщі, і вони не поспішають до Канади. На мою думку, ІТ фахівцям треба шукати роботу в Європі, або відлалено працювати на американців, не переїжджаючі до США або Канади. Якщо ви тут не можете знайти роботу то чому ви сподіваєтесь на Канаду. З усіх оглядів про Канаду я зрозумів, що допомогати Вам будут перші 2-3 тижні. А далі, прийдеться або самостійно виживати, або вертатися.
-
-
Тоді Ваш варіант Польща, Словакія, або Чехія. Почитайте про візи цифрових кочівників. Їх запроваджують дуже багато країн. Суть цих віз: низький податок і офіційне перебування в країні 12+місяців. По суті, Вам просто треба буде вибрати країну з комфортним рівнем цін і кліматом. Наприклад, Хорватія, або Португалія або Чехія. В Канаді, в більшості провінцій клімат як у Таїзі. Ціни теж не самі комфортні. З медициною дуже багато проблем.
-
Не факт Я маю в Києві , невеличку будівельну компанію , до цього , майже 20 років працював руками. Не жаліюсь Тепер теж потрібно буде все спочатку , освіта моя нікому не потрібна , а працюючи руками , від того ,що зароблятиму в два рази більше , краще жити не стану Все відносно Але потрібно розвиватись
-
Жити Не все ,в грошах вимірюється
-
А ті хто руками працює на будівницітві , погано живуть в Україні ?
-
То вже кожному своє Мій товариш 15 років тому , в Гамбію поїхав 🤷♂️
-
Не доречне порівняння. Ви ж про будівельників і прибиральників писали Так як тих , хто краще іt спеціалістів живе , теж багато