Канадський Марк Chat
-
Мої друзі працюють на канадську компанію вже 3 роки. Зараз у Польщі, і вони не поспішають до Канади. На мою думку, ІТ фахівцям треба шукати роботу в Європі, або відлалено працювати на американців, не переїжджаючі до США або Канади. Якщо ви тут не можете знайти роботу то чому ви сподіваєтесь на Канаду. З усіх оглядів про Канаду я зрозумів, що допомогати Вам будут перші 2-3 тижні. А далі, прийдеться або самостійно виживати, або вертатися.
-
-
Тоді Ваш варіант Польща, Словакія, або Чехія. Почитайте про візи цифрових кочівників. Їх запроваджують дуже багато країн. Суть цих віз: низький податок і офіційне перебування в країні 12+місяців. По суті, Вам просто треба буде вибрати країну з комфортним рівнем цін і кліматом. Наприклад, Хорватія, або Португалія або Чехія. В Канаді, в більшості провінцій клімат як у Таїзі. Ціни теж не самі комфортні. З медициною дуже багато проблем.
-
Не факт Я маю в Києві , невеличку будівельну компанію , до цього , майже 20 років працював руками. Не жаліюсь Тепер теж потрібно буде все спочатку , освіта моя нікому не потрібна , а працюючи руками , від того ,що зароблятиму в два рази більше , краще жити не стану Все відносно Але потрібно розвиватись
-
Жити Не все ,в грошах вимірюється
-
А ті хто руками працює на будівницітві , погано живуть в Україні ?
-
То вже кожному своє Мій товариш 15 років тому , в Гамбію поїхав 🤷♂️
-
Не доречне порівняння. Ви ж про будівельників і прибиральників писали Так як тих , хто краще іt спеціалістів живе , теж багато
-
Ні, я писав і про ІТ і про будівельників. Так от. ІТ девелопер з досвідом 3 роки може в Україні 3К баксів. Будівельників з такою зп я не зустрічав. А от коли вони переїдуть до Канади, то зп бідівельника збільшится у 3 рази, а зп ІТ шника, з урахуванням податків можливо на 50%
-
Але і вартість життя в рази
-
Від того що заробляючи в Канаді 4к в порівнянні з 1,5-2к в Україні , краще жити наврядчи станеш. А далі звичайно справа особистого розвитку