Канадський Марк Chat
-
А ті хто руками працює на будівницітві , погано живуть в Україні ?
-
То вже кожному своє Мій товариш 15 років тому , в Гамбію поїхав 🤷♂️
-
Не доречне порівняння. Ви ж про будівельників і прибиральників писали Так як тих , хто краще іt спеціалістів живе , теж багато
-
Ні, я писав і про ІТ і про будівельників. Так от. ІТ девелопер з досвідом 3 роки може в Україні 3К баксів. Будівельників з такою зп я не зустрічав. А от коли вони переїдуть до Канади, то зп бідівельника збільшится у 3 рази, а зп ІТ шника, з урахуванням податків можливо на 50%
-
Але і вартість життя в рази
-
Від того що заробляючи в Канаді 4к в порівнянні з 1,5-2к в Україні , краще жити наврядчи станеш. А далі звичайно справа особистого розвитку
-
Якщо купували за допомогою кредитної картки, то гроші можуть вертатися до 3-5 бізнес днів. Але може то і шахраї, хто зна.
-
Саме цікавіше шо три місяці я через них летів проблем не було а тут така не приємна ситуація думаю з понеділка вже буде який результат або відповідь від компанії
-
Ну якщо вже літали,то є надія. Я колись купував квитки і після сплати виявилось, що вже тих місць не було, але гроші таки зняло. Написали, що 3-5 бізнес днів і повернуть, повернули на другий день.
-
А в вас яка компанія була
-
Корст Expedia