Канадський Марк Chat
-
Якщо маєте суму, більшу тисячі, прихопіть декларацію з аеропорту...
-
Я купляла у дівчат які займаються гуманітарними квитками, є група у telegram. Прилетіла декілька днів назад. Все пройшло добре.
-
Спасибі вам за відповідь ! Я в Торонто обмінював 1000 довго мудрували з паспортом та ВП дикларацію не питали
-
немає у вас посилання на них?
-
Хтось може знає чи можливо розірвати договір оренди житла заключений на пів року? Нам запропонували квартиру і ми поспішили підписати умову і заплатили за три місяці. Але ця квартира не підходить і хотіли б поміняти
-
t.me/FlyConcierge
-
Уууу ківі співчуваю
-
Що за група?
-
Посилання вище
-
Дякую
-
Так якщо 10000 Можно не декларувати.Звідки декларація?В нас ніхто не питав.
-
Вітаю. Потрібна порада хто вже в Канаді. Ми сім'я з двома дітьми. Малечі 1 рік, старша школярка. Якщо буде працювати один дорослий, то грошей не буде вистачати на всі витрати. Про садочок., як я зрозумів, можна забути так як великі черги. Як бути? Дякую всім за адекватну відповідь
-
🔷🔶Доброго дня шановні💭
Прошу поради щодо CUAET З сім'ї продавали 3 заявки одна вже прийшла на вклеювання , Не прийшло на 2 осіб на вклеювання візи у паспорт Очікуємо вже 5 місяців
Що порекомендуєте в даному випадку робити(в кризову форму писали)
Дякую наперед за відповідь
Шануймося бо ми того варті 🟦🟨
-
Доброго дня Що ви думаєте про Foil-Less viza?!?! Підкажіть будь ласка ❤️
-
Що саме вас цікавить ? Зручно ,коли немає змоги відправити паспорт для вклеювання візи Але зараз термін очікування відповіді , може в рази перевищувати термін вклейки
-
В обміннику без якихось підтверджень, звідки гроші, обміняють максимум 1000 доларів. Принаймні в тому, де ми були. В банку, напевно, не треба підтверджень. Просто в банку гірший курс.
-
Плануємо почати життя у Канаді. Вільних дат на вклеювання немає... Поштою відправити ризиковано Тому цікавить варіант Foil-Less viza. І як він взагалі працює? ❤️
-
Ви в Польщі ?
-
У Чехії
-
Куди ви не можете записатись ? В Чехії немає візового центру В Австрію відвезіть , за тиждень будете з візами
22163/64839