Канадський Марк Chat
-
Я в аеропорту вказав суму значно більшу за1к на себе і дружину , мене направили на додатковий контроль, з талончиком, при виході майже з аеропорту, чоловік подивився на нас , спитався чого нас сюди ( до нього направили) я йому дав талон, він перепитав скільки у нас грошей і яких, я йому відповів, він викинув талон, скзав що нам не потрібна перевірка, побажав нам вдачі) Сказав що якщо не вас не більше 100к готівки чи на рахунках ,немає пару кг золота, то ви їм не цікаві... А ну от я не маю такого талону, а можливо хтось має? Що комусь давали талони? Дякую
-
Так Ви там прости вкидаєте конверт з документами в скриньку і все Якщо потрібна зворотня доставка , сплачуєте візовому і отримаєте в Чехії паспорти Або особисто забираєте
-
10 000 на родину, все що більше декларуйте
-
Добрий вечір, підскажіть будь ласка хто летів в Канаду чи можливо брати з собою в літак їжу чи потрібно купляти в аеропорту?
-
Ми ж не знаємо, яке місто ви розглядаєте. В Едмонтоні, наприклад, все нормально із садками для дітей, ще ніхто не жалівся, що не влаштував дитину у садок.
-
Вибачте ви впевнені? Тому що якщо я правильно перекладав то якщо летить родина то на родину 10к, якщо 1 людина то на неї 10к
-
Чесно мені, скільки ви привезли грошей в майтах начхати... Мене здивувало що у вас потребували декларацію, а ж потім дочитав, що ви в якихось обмінниках міняли гроші... Я в банках міняю і нічого нікому не винен, маю рахунок і не парюсь.. Можливо ви в них підозру якусь викликали і вони просто від вас потребували пруфи ваших грошей
-
По мотивах сьогоднішнього футболу )))
"Дякую тренеру Канади за мотивацію. Хорватія продемонструвала, хто кого жахнув", – сказав футболіст збірної Хорватії , Крамарич.
-
То він гладить