Канадський Марк Chat
-
Так Ви там прости вкидаєте конверт з документами в скриньку і все Якщо потрібна зворотня доставка , сплачуєте візовому і отримаєте в Чехії паспорти Або особисто забираєте
-
10 000 на родину, все що більше декларуйте
-
Добрий вечір, підскажіть будь ласка хто летів в Канаду чи можливо брати з собою в літак їжу чи потрібно купляти в аеропорту?
-
Ми ж не знаємо, яке місто ви розглядаєте. В Едмонтоні, наприклад, все нормально із садками для дітей, ще ніхто не жалівся, що не влаштував дитину у садок.
-
Вибачте ви впевнені? Тому що якщо я правильно перекладав то якщо летить родина то на родину 10к, якщо 1 людина то на неї 10к
-
Чесно мені, скільки ви привезли грошей в майтах начхати... Мене здивувало що у вас потребували декларацію, а ж потім дочитав, що ви в якихось обмінниках міняли гроші... Я в банках міняю і нічого нікому не винен, маю рахунок і не парюсь.. Можливо ви в них підозру якусь викликали і вони просто від вас потребували пруфи ваших грошей
-
По мотивах сьогоднішнього футболу )))
"Дякую тренеру Канади за мотивацію. Хорватія продемонструвала, хто кого жахнув", – сказав футболіст збірної Хорватії , Крамарич.
-
То він гладить