Канадський Марк Chat
-
Дивлячись що Вам підійде, кількість пересадок чи комфорт та якість?
-
Якщо хочете макимально швидко отримати PR, то Манітоба це хороший варіант. За 2-3 роки можно вже отримати. Фірми не пораджу, але рекомендую скласти нормальне резюме (краще заплатити щоб вам зробили професійно) і відвідувати ярмарки професій. Думаю з роботою трак драйвером проблем не буде. Особливо якщо є гарні навички.
-
Цікавить тільки ціна😅комфорт не не цікавить😅
-
Дякую що відповіли👍
-
А як з PR в Альберті ?
-
в 3 роки реально отримати ?
-
То вибирайте зараз на кінець лютого середину березня білети та 3-4 пересадки...ціна буде найнижча... Але це буде пекло, і не факт що ви свої валізи не згубите.
-
Якісь з Атлантичних провінцій роблять безкоштовно ( навчають на тракерів)
-
Вітання! Може хтось вже в Едмонтоні. Прилітаємо сім’єю 5 людей, 3 дорослих і 2 дітей 4 і 6 років у Едмонтон 3 грудня вночі
Чи може хтось порадити як організовували першопочаткове і довготривале житло?
На букінгу бронювати складно, вони хочуть депозит на лівих сайтах в 500 долларів, що би не хотілось
У broadwalk я писала через рентфастер, відповіді немає
Їдемо поки у невідомість, може хто на місці знає як можна організувати? Буду дуже вдячна! 🥰💕💕💕
-
Розраховувати тільки на себе... Не варто розраховувати на допомогу. AirBnb 3 дорослих то є дуже добре, відразу можна ідти працювати
-
Дякую
-
Вчора здали паспорти особисто у Варшаві і одразу ввечері отримали повідомлення на пошту. В кого який досвід? Хто скільки чекав на готові паспорти після отримання данного повідомлення?
-
Приблизно 2 тижні.
-
Доброго вечора. Підскажіть будь ласка хто вклеював візу в Дюссельдорфі?
-
Вітаю! Я вклеював там👌
-
Доброго дня. Мені 50 років. На кордоні випускають з України в такому віці? Чи потрібно шукати шляхи до Польщі, а звідти вже у Канаду?
-
Ви наче вчора народились 🙂
-
Думав може я щось пропустив, та є якись зміни.😁
-
Коли знайдете шляхи, поділетесь?)
-
29 днів
22512/64839