Канадський Марк Chat
-
Яке саме краще місто для поселення на видобуток нафти ?
-
У Вас всі питання такі? Ви ж розумієте,що це все суб'єктивно? Альберта то нафтова провінція, тут багато таких місць.
-
Так я розумію, та хочу максимально поселитись ближче до місця праці
-
А ви вже тут, чи ще хіба думаєте їхати? Зараз -30, ці роботи які Ви назвали вимагають працювати назовні, на свіжому повітрі.
-
Це супер люблю морози )) Робота на свіжому повітрі є тим що треба ! Я через 2 тижні приїжаю в альберту , і не хочу кидатись з готеля на готель тому, і знаю чітко в якій галузі я хочу працювати, залишилось знайти місце проживання та роботу в цій галузі. Тому і пишу сюди щоб почерпнути як умога більше потрібної для мене інформації, тому буду вдячний любим контактам і інформації від живих людей які можливо мали справи з цим або можуть безпосереднє відношення до нафти ....
-
Добре дуже дякую.
-
Хто може підказати як придбати квитки , як потрапити у безкоштовні рейси,дякую
-
Нафта та газ в Альберті Обширено
-
Отримання сертефікатів для праці в різних галузях
-
Ну якщо це обслуговування " вахтового табору" то від того часу як почалося видобування нафти та газу...
-
Викрутились 😁 В такому випадку треба.
-
Не викпутився, навіть на буд майданчиках в деяких вимагають цей сертифікат H2S, бо кожна " яма" накопичує н2s
-
Які треба сертифікати, де їх отримати
-
Кожна компанія виставляє свої вимоги до працівника
-
Ви в якій компанії працюєте?
-
Є загальну сертифікати а є ," специфічні"
-
H2S, замкнутий простір, та перша невідкладна допомога то мені здається обов'язково для всії
-
Якщо ви будите на висоті то ще в падіння з висоти
-
Ок. Конкретніше ... Ссилку на отримання сертифікати де можна взяти ?
-
Якщо Вас візьмуть на роботу, то відправлять на згадані курси і потім вирахують їх вартість. Все на місці, в залежності де зупинитесь.
22735/64839