Канадський Марк Chat
-
цей чат не про допомогу
-
Гляньте назву каналу. Також перегляньте відео Марка. І зрозумієте, чому українська важлива. Якщо ж вас це так бентежить, то справді є інші групи суто з питань еміграції.
-
ще раз людина яка організувала цей чат зибарє украіномовну спільноту яка вже імігрувала чи ще планує. Людина хоче бачитит більще людей тут які поділяють бажання автора цього чата. Так це не чат допомога емігрантам)
-
при тому що людині подобається укрїньска мова
-
Бо нам не пофіг. Чому хтось має за це перед вами виправдовуватися? Не розводьте срач у чаті, вже давно всі висловилися, якщо цікаво, то пролистайте історію чату.
-
Автор каналу багато років живе у Канаді і може спілкуватись українською, а мешканці Дніпра - ні. Дивна річ.
-
бо це одне з правил чату ні?)
-
Який нормальний українець буде дивуватися за російську мову на 10 місяці війни з москалями, котрі тащать до нас руzzкий мир?
-
Якщо не влаштовують правила групи то відпишіться!
-
моя натівна мова теж не укрінська я 20 років жив в криму а потім в харкові я ж не кажу шо всі тут повинні слухати мою російську
-
І це якось має вплинути на наше право розмовляти українською мовою?
-
Це якийсь черговий ботяра
-
І я в Харкові живу! І що?
-
100%
-
@skrypmaks , видаліть будь ласка або бота або провокатора
-
Я не хочу, іди зі своїм баченням лісом. Ще раз повторюся, тут цей срач кожен тиждень, ідіть читайте історію чату. Люди мають право на україномовну спільноту, купа чатів малоросів, ви можете звернутися до них і розповідати їм свою думку
-
Тільки боти розганяють суперечки і стараються розділити україномовний чат. Моя порада повністю ігнорувати повідомлення від цього акаунта
-
Також потрібна повага один до одного Пункт номер 2 Потрібно повністю читати Тому якщо не подобається чат то не потрібно приставати і розводити тут срач
-
Бо ви провокатор
-
Але ви не поважаєте Україну! Тут чат людей котрі хочуть розмовляти української
16 Jan 2023, 06:08
22859/64839
13 Jan 2025, 17:32