Канадський Марк Chat
-
Людино свій гнів і всі претензії до тих хто зараз вбиває українців і залишає їх без світла, тепла і тд. А хочеш аби Україна мала майбутнє то вчи українську мову, щоб твої діти не говорили какая разница або просто знайти чат де тебе зрозуміють і не будуть бідненького ображати
-
І в чому проблема? Для чого тоді цей срач в чаті? Не можуть ваші 60літні родичі тут писати українською, то ви можете за них написати. І вам би без проблем допомогли. Змиріться, що «как раньше» не буде, ніхто не буде толерувати русскій язик. Всі хто хочуть вивчити українську - вивчать. Іноземні студенти за рік вивчають. Тому завершуйте, вам вже відповіли на всі питання?))
-
День добрий, хто в курсі підкажіть, вчора отримав візу до Канади, зараз перебуваю в Чехії( збираюся після нового року до Канади) я так розумію можу я оформити візу тут і отримати біженство до Чехії, якщо так це ніяк не вплине на імміграцію до Канади соцвиплати і так далі?
-
Поясню для особливих на пальцях. Російська мова - це засіб війни? Російську мову нав'язують насильно для анексії земель і асиміляції людей? Кого першого завозять на окуповані території орки- чи не вчителів? Чи не ущімляють всюди руськоговорящіх - от як вас зараз? А потім вони кричать - хутін введі войска, тут нас ущімяют...!