Канадський Марк Chat
-
Як що там є меблі,то не важливо,що дорожче,бо простіі кватири абсолютно без меблів і як що щось купувати на місяць на два...а потім куди дівати...так воно те на те й виходе,тільки без зайвих клопот
-
Все правильно. 8 років зарано, якщо дізнаються, настучать і приїде сошіал сервіс, пожурять на перший раз. Для 8 років на всі актівіті треба самому возити. Деякі школи мають "продльонка ", але зазвичай є в вашому районі After School Care and Before School care. Вони завозять та забирають дитину з школи. Але коштують. Apple Child Care & Out of School Care (780) 456-6993 maps.app.goo.gl/8oj4BkM6nbLDQLQC6
-
А не буде вашому знайомому простіше звернутись до туристичної агенції в Україні, яка і відправить, і забере потім паспорт, і поверне? Звичайно за гроші вони це роблять, але знають що, де і як
-
Видалити його з групи....
-
Всім привіт, чи можливо розписатись з дівчиною в Канаді ? Що для цього потрібно і скільки це займає часу ?
-
Може і простіше, але він ніби дізнаватися і зараз ніхто таким не займається
-
Можна відправити знайомим в Польщу рекомендованим листом,а вони відправлять в Варшаву на вклейку,а потім так само з Варшави доставка до знаймих а вони вже вам.
-
Дуже добре займаються
-
Може хтось в курсі. Яким чином можна відправити особисті речі на склад в Калгарі наприклад. Щоб потім коли прибудемо приїхати і забрати зі складу ? Або якийсь інший варіант коли адреса в Канаді ще не визначена
-
Але що треба зробити щоб vac відправив паспорт на моє ім'я а не на ім'я того чий паспорт я відправляв
-
З України , точно простіше і напевно дешевше , через турагенцію відправити
-
Всім привіт! Підскажіть, будь ласка,15.11.22 знайомі відправили поштою паспорти на вклейку візи в Мадрид, але до сьогоднішнього дня на ел.пошту не прийшло жодного повідомлення, що документи прийнято чи віддали на опрацювання. Що робити? Куди звертатись? Можливо у когось була аналогічна ситуація?
-
Чи змінювався статус анкети , після того як відправили паспорт ?
-
Цікавитись в візовому , пошті 🤷♂️
-
Телефонували на гарячу лінію візового центру в Мадриді - не мають інформації. Є встановлений додаток(трекер) пошти і там інформація, що документи доставлені у візовий центр. Люди дуже хвилюються, чи не загубились паспорти.
-
Перевіряйте статус заявки на порталі IRCC. Два тижні на вклейку візи - це нормально
-
Доброго дня, шукаю роботу в Едмонтон, установка гіпсокартону, укладання плитки, є досвід, буду вдячний за будь-яку допомогу.