Канадський Марк Chat
-
Всім доброго дня. Просте питання для місцевих. Калгарі чи Едмонтон, якщо планую працювати в нафтовій сфері (буріння, капремонт) дякую за відповідь
-
Варшава обмінник CONTI на Jana Pawła можна купити 10000 тисяч без проблем
-
В обмінниках в великих містах, наприклад Вроцлав можна купити багато.. наприклад обмінник на Rynek
-
Швидше Едмонтон
-
🙏 Дякую, все життя в полі
-
Сам процесс отримання документу хвилин 10-15. Але ж ви там не один будете,того черга може й годину може й більше. Плюс вам треба з літака вийти і дойти,потім декларацію заповнити і потім вже за отриманням WP. А ще на другий літак треба добратись і реєструватись,і перевірки пройти. Того 3 години це мінімум де всюди треба бігом бігти і дай Боже встигните
-
в залежності від провінції, читайте інформацію з провінції, куди збираєтеся
-
Якщо у людини є віза і лист "pre-approved WP" то навіть після прилёту в Канаду після 31 березня 2023 року він отримає WP. Я навіть більше скажу, якщо людина подала заявку на по програмі CUAET 30 березня 2023 і отримала "лист підтвердження отримання заявки" - то людина також отримає отримає візу і WP. Я можу припустити що Канада може змінити правили. Але на сьогодні правила програми як я написав вище. Також, слід розуміти. Що навіть зараз, видача WP (фінальне рішення) приймає співробітник в аеропорту. І він має право відмовити будь кому і будь коли. І такі випадки були.
-
Згідно інформації на листі - то треба.
-
Я можу поділитись свіжим травматичним досвідом 😂😂😂 Летіли Краків -Франкфурт- Торонто- Едмонтон Летіли без багажу, лише з кебін сайз Перша пересадка 1.15 - літак спізнився на хв 20. Аеропорт величезний, хай вас не вводить в оману те що це 1 термінал. Ми були з дітьми і тими валізами, неслися як шалені і це пішло хвилин 50. Особистий огляд і паспортний були доволі стресові, німці прискіпливі. Перемацали включно з дітьми Літак другий чекав пасажирів, вилетів пізніше, тож ми встигли Друга пересадка мала бути 3 години. Літак спізнився не сильно, надолужив нагорі, трохи підгазував. Спізнились на хв 15 Побігли в еміграційну. Прилетіло кілка літаків одночасно, черга величезна, півтори години майже не рухалось. Прибігли кілка людей, вибрали українців і відправили в окрему кімнату щоб швидше, забрали паспорти нічо не говорять Ще хвилин сорок там. В дітей істерика. В мене істерика. На той літак людей 10 чекають. Нас обробили найшвидше з групи і ми газу. Бігли шо мало в чоловіка інфаркт не стався. Знов офіцер знов догляд, час. Прибігаєм, звісно літак полетів Нам оперативно перебронбвали на наступний безкоштовно. Але в нас Люфтганза, єдиним квитком. Не можу гарантувати за всі випадки. До Едмонтона всі вирубилися від нервів. В принципі могли так і не переживати, ве вирішилось. Але повірте в той момент ми дуже шкодували що не брали пересадки по 6 годин, бо ні поїсти ні попити ні в туалет сходити в тій біганини. На літаку звісно можна але між тим теж хочеться видихнути, а нема. Якщо летіти ще з багажем, то не знаю, додавайте ще годину. В разі чого буде час довше посидіти в аеропорту на віфі
-
У мене вже не питали нічого,хоча роздруківка була,а літом хто летів-питали. Я в жовтні прилетіла
-
Я вас прекрасно розумію...слава Богу долетіли👍мій чоловік з дітьми у серпні через Париж летіли так же все бігом...але з багажом і в Парижі у них було 5 годин-ледве встигли! Я теж всім пишу,що краще 5 годин і не менше між літаками...