Канадський Марк Chat
-
wes? Ми відправляли з України ще на початку літа 2019 року, отримали підтвердження лише навесні 20го, тобто майже рік… Не знаю, наскільки це ок чи не ок, це ще доковідні часи. Наразі деякі процедури були змінені, наприклад, можна податися онлайн, як мені відомо, то може якось швидше це все. Краще дізнавайтеся інформацію в інстанції, через яку подаєте документи.
-
Ліміти, курс, можливість знімати з картки кошти - це все вам потрібно питати у своєму банку.
-
Дивіться також на менші міста по цій роботі. Red Deer, Edson, Grand Prairie, Cold Lake, Lloydminster.
-
Вітаю! Поділіться з нами, яка авіакомпанія вас посадить на літак на останніх місяцях та на яких умовах. Можливо, комусь буде ваш досвід корисним також😊
-
🙏 Дякую
-
Якщо в Альберті то розглядайте такі міста як Bonnyville, Cold Lake, Lloydminster. Ті міста ближче до нафтових скважин.
-
Можна Список сертифікованих лікарів по всьому світу , на урядовому сайті
-
Всім привіт) питання тим хто в Едмонтоні або Калгарі, важко знайти роботу з рівнем англійської a2??? Дякую)
-
Ну Lloydminster наполовину саскачеванський 😉😁
-
👍Ми обговорюємо де ближче до нафтових скважин. А де жити то вже нехай люди вирішують.😁
-
В мене не прийняли дитячий паспорт
-
Допоможіть будь ласка зрозуміти, мені прийшло повідомлення, що паспорт відправили з візового центру до мене ще 24 листопада і що я можу відслідкувати посилку на сайті партнера, посилка ще до тепер не прийшла і ніякої інформації більше не приходило, відслідкувати посилку я не можу (нерозумію де знайти трекінг айді, на сайті партнера в мене немає свого акаунта навіть) Мали відіслати по Польщі, не думаю, що вона так довго йде)
-
Приймали до 18 числа після 18 поміняли правила тепер треба всім чекати
-
Дивно… Не розумію їхньої логіки: батькам приходять підвердження а дітям за місяць , два …