Канадський Марк Chat
-
Ліміти, курс, можливість знімати з картки кошти - це все вам потрібно питати у своєму банку.
-
Дивіться також на менші міста по цій роботі. Red Deer, Edson, Grand Prairie, Cold Lake, Lloydminster.
-
Вітаю! Поділіться з нами, яка авіакомпанія вас посадить на літак на останніх місяцях та на яких умовах. Можливо, комусь буде ваш досвід корисним також😊
-
🙏 Дякую
-
Якщо в Альберті то розглядайте такі міста як Bonnyville, Cold Lake, Lloydminster. Ті міста ближче до нафтових скважин.
-
Можна Список сертифікованих лікарів по всьому світу , на урядовому сайті
-
Всім привіт) питання тим хто в Едмонтоні або Калгарі, важко знайти роботу з рівнем англійської a2??? Дякую)
-
Ну Lloydminster наполовину саскачеванський 😉😁
-
👍Ми обговорюємо де ближче до нафтових скважин. А де жити то вже нехай люди вирішують.😁
-
В мене не прийняли дитячий паспорт
-
Допоможіть будь ласка зрозуміти, мені прийшло повідомлення, що паспорт відправили з візового центру до мене ще 24 листопада і що я можу відслідкувати посилку на сайті партнера, посилка ще до тепер не прийшла і ніякої інформації більше не приходило, відслідкувати посилку я не можу (нерозумію де знайти трекінг айді, на сайті партнера в мене немає свого акаунта навіть) Мали відіслати по Польщі, не думаю, що вона так довго йде)
-
Приймали до 18 числа після 18 поміняли правила тепер треба всім чекати
-
Дивно… Не розумію їхньої логіки: батькам приходять підвердження а дітям за місяць , два …