Канадський Марк Chat
-
Дякую, буду тоді телефонувати
-
Доброго дня! Слава Україні🇺🇦 Хочу трішки поділитись своїм досвідом. Зараз , для нас( українців) ,дуже важлива підтримка і допомога! Зовсім недавно я прибула до Шервуд парку( поблизу Едмонтону). Я вражена привітністю людей, які тут проживають. Всі готові надати вам допомогу! Вчора мій хост. батько відвіз мене до Kingsway Mall - це великий торговий центр, де була можливість відвідати кімнатку , де радо приймають українців🤗 Мені надали безкоштовно речі першої необхідності, багато інформативної допомоги ( про безкоштовний одяг,меблі, їжу,пошук роботи, а також дуже гарний подарунок , який дуже ціннується в Канаді - покривало🎁 Я відчула ще більше тепло, поспілкувавшись українською мовою🤗 А також посмакувала українську кухню поблизу (кафе Шумка). Надіюсь, інформація була корисною😉 Канада разом з Україною🇨🇦🇺🇦 Перемога за нами💪🏻🇺🇦
-
Хочу додати, що привітність людей починається ще до того, як вони чуючи мій акцент, уточнюють звідки я. Принаймні це стосується мого містечка. І, як прав до, на мою відповідь, що я з України, вони казали звідки вони і скільки поколінь назад виїхала їх родина з малої батьківщини.
-
Може комусь потрібно
-
4_6052262949093901094.pdf
-
Український та російський
-
Підскажіть будь ласка, як можно в’їхати до Польщі , якщо у дитини не мае загран паспорта, а тільки свідотство про народження ?