Канадський Марк Chat
-
Спершу спробуйте дізнатись за економіку Канади , і тоді зрозумієте, що ця разова допомога - копійки для них в порівнянні того, що, вони, куди і кому виплачують.
-
Якщо ця група багата такими однодумцями, то на жаль «світле майбутнє» вже близько. Без образ. Тільки констатація фактів. Одне питання коли люди нужденні. Інше, коли завідома кожному десятому канадцеві за статками далеко до них. Ок. Дякую. Питання закрите.
-
Копійки не копійки, але це гроші і з моїх податків також, тому я не схвалюю коли люди так поступають. Тому попередній дописувач правий.
-
Не думаю, що тут багато людей, які власне так думають.
-
Ми ж не знаєм яка там ситуація...як би уряд Канади хотів контрулювати цю фіндопомогу він би контролював...ну і якийсь сумнівний заробіток...дорога туди та назад...
-
В кожного свої обставини, звідки мені знати яка ситуація спонукала цих людей повертатись.. можливо на це є певні причини нам невідомі.. мене наприклад в моїй нації стидить, що свій свого же хоче здати, стуканути, при тому, що все в межах закону.. а при ціні квитків на літак, це дуже сумнівний заробіток
-
Ти ще не бачив як западенці нажилися на аренді коли полетіли перші ракети))))) теж саме було в рф у Казахстані, Вірменії))) х4)))
-
Усі ми однакові, але серед нас є і люди:)))
-
На жаль нічого Канада в цьому не може вдіяти. Це пряме свідчення чому у нас країна була корумпована ще до війни. Менталітет отримати все «на халяву», а потім образити як тут все погано і які вони всі круті та розумні - біда націі. Нехай їм щастить, як прийшло, так і піде.
-
Все одно воно їм боком вийде...як що справді хотіли підзаробити...це 100%
-
Якщо честно, то Канада не готова була приймати стільки Українців:(( це видно… Торонто на зв‘язку)) я вас бачив в ютубі) дуже гарна))
-
Мені щоб дістатися до Канади плюс 3 місяці 20 000 доларів вийшло
-
Ще й машину не купив… то я був сумний:((
-
Ой то довга історія…. Дякую що живий… а то просто папірці…