Канадський Марк Chat
-
Так І не просто звільнять , а потрібно з Канади виїзджати Податись на pr Отримати lmia і кожен рік його продовжувати
-
Дякую заспокоїли
-
Я багато разів читала, що люди відсилали паспорти набагато пізніше і їм вклеювали візи. Можна разом з паспортом покласти лист з поясненням.
-
Ну ліків в мене така, косметичка і ще одна... Ясне антибіотики, та ваші специфічні якісь таблетки( в кого що болить) на якісь, ппц крепкі, або якісь інєкціїї я би радив рецепт від вашого лікаря захватити... Тутв аптеці антибіотики тільки за призначенням лікаря...
-
Цілодобово
-
Доброго дня шановні. Хто вже приїхав до Канади та ті хто там живе вже довго, хочу спитати у вас що є такого що купити в Європі чого не має в Канаді, чи дешевше купити в Європі ніж в Канаді ( маю на увазі: шампунь, косметика, може якісь інструмент тощо)?
-
Така ж сама ситуація
-
Канада - це країна з ТОП 10 за рівнем життя. А ще має сусіда США. Ви вважаєте що в Канаді чогось немає? А стосовно дешевше чи ні взагалі смішно читати. Ну скільки ви купите тієї косметики чи побутової хімії? А ще заплатити за додатковий багаж у літаку. Інструмент в Канаді дешевше ніж в Європі тому що дуже багато фірм беспосередньо родом з північної Америки.
-
Привіт всім . Подали паспорти на вклейку і нас в консульстві попередили що на отримання паспорту з візою потрібно попередньо реєструватися . На сайті немає опції отримання паспорта) . Є тільки подача біометріі і подання паспорта на візу. Може хтось зіткнувся з такою ж ситуацією?
-
Я б тільки вважав за ліки, бо вони відрізняються тут, і треба декілька років, щоб пристосуватися до місцевих. Все інше все одно прийдеться переходити на місцеве, щоб собі голову не морочити, особливо якщо ви плануєте залишатися
-
Та наче як не потрібно виїжджати, вам хтось казав, що мусив покинути країну, коли закінчився ворк перміт? Там наче потрібно заново подати на ворк і можна очікувати рішення на території Канади, треба читати детальніше
-
Доброго дня. При заповненнi анкети не вказувала свiй номер телефона. Це помилка? Треба написати в кризис форму та доповнити?
-
Після закінчення WP у вас не буде підстав знаходитись в Канаді. Якщо і подаватись на новий , то мають бути для цього знову підстави , це може бути lmia. І подаватись потрібно до закінчення. Якби було все так просто , то не було б ніяких проблем , приїхати туристом і чекати дозвіл на роботу роками.
-
Ліки так, до яких звикли, на перший час. Аналоги всі є у Канаді, просто треба вивчати то питання, а живіт інколи болить не за розкладом. Косметику так, якщо ви летите з дружиною і вона звикла до чогось конкретного. Я поки не знайшла відповідної доглядової косметики для себе у Канаді, на це потрібен час, щоб пробувати щось нове і кошти, а із звичних засобів це масмаркет який є повсюду.
-
Все правильно. Я взяв з собою ліків на пару ковідів та отруєнь))) мій лендлорд займає якусь серьезну посаду в госпіталі, то він каже що медицина така сама як в америці тільки безкоштовна. Якщо хочете норм лікування то беріть страхування в Німечені, там був випадок людина під потяг попала, то її зібрали як франкенштейна, шоамів не видно, навіть не кульгає. Але ми добре пам‘ятаємо чого коштував світу такий розвиток….