Канадський Марк Chat
-
Цілодобово
-
Доброго дня шановні. Хто вже приїхав до Канади та ті хто там живе вже довго, хочу спитати у вас що є такого що купити в Європі чого не має в Канаді, чи дешевше купити в Європі ніж в Канаді ( маю на увазі: шампунь, косметика, може якісь інструмент тощо)?
-
Така ж сама ситуація
-
Канада - це країна з ТОП 10 за рівнем життя. А ще має сусіда США. Ви вважаєте що в Канаді чогось немає? А стосовно дешевше чи ні взагалі смішно читати. Ну скільки ви купите тієї косметики чи побутової хімії? А ще заплатити за додатковий багаж у літаку. Інструмент в Канаді дешевше ніж в Європі тому що дуже багато фірм беспосередньо родом з північної Америки.
-
Привіт всім . Подали паспорти на вклейку і нас в консульстві попередили що на отримання паспорту з візою потрібно попередньо реєструватися . На сайті немає опції отримання паспорта) . Є тільки подача біометріі і подання паспорта на візу. Може хтось зіткнувся з такою ж ситуацією?
-
Я б тільки вважав за ліки, бо вони відрізняються тут, і треба декілька років, щоб пристосуватися до місцевих. Все інше все одно прийдеться переходити на місцеве, щоб собі голову не морочити, особливо якщо ви плануєте залишатися
-
Та наче як не потрібно виїжджати, вам хтось казав, що мусив покинути країну, коли закінчився ворк перміт? Там наче потрібно заново подати на ворк і можна очікувати рішення на території Канади, треба читати детальніше
-
Доброго дня. При заповненнi анкети не вказувала свiй номер телефона. Це помилка? Треба написати в кризис форму та доповнити?
-
Після закінчення WP у вас не буде підстав знаходитись в Канаді. Якщо і подаватись на новий , то мають бути для цього знову підстави , це може бути lmia. І подаватись потрібно до закінчення. Якби було все так просто , то не було б ніяких проблем , приїхати туристом і чекати дозвіл на роботу роками.
-
Ліки так, до яких звикли, на перший час. Аналоги всі є у Канаді, просто треба вивчати то питання, а живіт інколи болить не за розкладом. Косметику так, якщо ви летите з дружиною і вона звикла до чогось конкретного. Я поки не знайшла відповідної доглядової косметики для себе у Канаді, на це потрібен час, щоб пробувати щось нове і кошти, а із звичних засобів це масмаркет який є повсюду.
-
Все правильно. Я взяв з собою ліків на пару ковідів та отруєнь))) мій лендлорд займає якусь серьезну посаду в госпіталі, то він каже що медицина така сама як в америці тільки безкоштовна. Якщо хочете норм лікування то беріть страхування в Німечені, там був випадок людина під потяг попала, то її зібрали як франкенштейна, шоамів не видно, навіть не кульгає. Але ми добре пам‘ятаємо чого коштував світу такий розвиток….
-
Там же є не перша подача, а типу продовження ворк перміту і його потрібно завчасно подовжувати, до того як строки вийдуть. Якщо розгляд затягується не з вини того, хто подає заявку, то я не чула, що потрібно виїжджати. Але не буду сперечатися, питання не вивчене мною.
-
Все правильно Але там вказані підстави , для продовження. Просто так за бажанням , не отримати його. Для іноземних робітників , є дві опції , якими можна скористатись , це Продовження , так як чекаєш рішення по PR , або Маєте робочий контракт і lmia
-
Продовжити перміт треба до закінчення дії поточного, а на час розгляду виїжджати не треба. Якщо термін закінчився, то подавати на новий не можна було з території Канади (так було колись, кілька років тому), але не думаю, що процес помінявся.
-
Не слухайте нікого про ліки. Візьміть мінімум якщо вже зовсім не можете, але не беріть багато. Все одно потім 90% викините у смітник тому що термін придатності вийде.
-
Я б швидше сказав lmia і контракт, або навіть без контракту. Бо роботодавець папір (контракт) може написати, але без дозволу від гаверменту (lmia) він не зможе найняти іноземного працівника. Тоді lmia буде підставою для подачі на робочу візу.