Канадський Марк Chat
-
Ми зараз в Німеччині, плюс 5, вчора вночі думаю - нащо мені ті морози??! Потім згадую, що Канада все ж таки перша за рівнем життя, і якось не спробувати, прогавити ті візи, що так довго отримували, ну, якось.... тупо, чи що?)) Але ж тут так тепло))
-
В польші зараз теж +5, мені жарко в автобусі, і я десь такі самі думки маю
-
Але ж полетіти треба) хоч подивитись)) зрівняти
-
Я в містечку на кордоні SK/AB
-
Як з роботою у вас там?
-
Приїдете, потім скажете чи таки перша чи ні 😁
-
Страховку робіть там, де плануєте жити, бо у кожної провінції вона різна.
-
В Онтаріо, атлантичні провінції-тепліший клімат
-
Блог за Вінніпег, 3 місяці тому хлопець приїхав youtube.com/@vkanadu
-
Та дивлюсь його ) дякую. Він щось довго не був в вінніпегу, і поїхав далі
-
Блогери вони такі, аби контент ні сидять на місці. На Марка подивитися, теж кидає.
-
Чесно скажу, грошей жалко.. білети, проживання, а якщо не вийде..) а грошей нема вже. А з іншого боку вже процесс пішов треба закінчити це. Все одно ж полетимо звичайно, як дітям отримаєм візи, а поки що буду такими думками страждати, треба воно чи ні)))
-
Доброго вечора ,скажіть чому неможна відстежити iD номер ,де знаходиться паспорт на оф сайті.
-
Тут якщо глянути на колір його носа - вже страшно стає
-
Ну ви не в полі жити будете! У нас тут теж один день було 27 вдень і 33 вночі,я навідь виходила...жива😅 вчора було -8 так вже жарко,вже без шапки й перчаток😃 головне що дома тепло! І в транспорті тепло
-
:) а комуналка ж яка з тими морозами?
-
В поганий місяць газ з електрикою в власній невеликій хаті до 400, а взагалі десь до 200х
-
Ну мабуть це терпимо, все залежить від доходів
-
Так
-
Ми орендуєм апартаменти,тому все вже входе в ціну оренди,тільки за електрику і інтернет платим додатково
16 Jan 2023, 06:08
23727/64839
13 Jan 2025, 17:32