Канадський Марк Chat
-
Ну образно авто яке у нас можна купити коштує мінімум на 30%
-
В Києві цивіка можна взяти за 5???? Не битого з аукціона????
-
Ну я ось дивився щось 19-20 року до 20$ і нічого не знайшов
-
То цим треба займатись не менше чим житлом. Нормальна брічка уходить за день!!!!!
-
Ну биті продають і в Канаді, і це не головна критерія, це все куча металу і пластику.
-
Як не головна???? :)))))) якщо машина бита вона набагато дешевша:)))))) якщо людина не може це перевірити буде платити як за не биту)))) потім ще доремонтувувати))) без лоха життя погане)))
-
Ось зараз хотось виставить норм шаланду, ввечірі її вже не буде
-
Ну образно якщо у авто було маленьке дтп де замінили 1 бампер, чи фару це не є проблема, і як не можна перевірити якщо є карфакс, а ось наприклад для мене головне щоб авто було свіже 2-3 роки, з маленьким пробігом, а не ціла 10 річна образно, і знаю точно що в Канаді так само продають авто з аукціону відновленні але ціни від того не менші.
-
Не переживай, Господь допоможе тобі, якщо ти файна людина!
-
Вибачаюсь, в плані забезпечує. Ви писали раніше, що навіщо давати візи без дозволу на роботу, щоб не забезпечувати за рахунок держави
-
Той самий фудбанк, абр будь яка допомога для людей з критично низькими статками. Якщо людина не буде мати дозвіл на роботу, то вона по перше буде працювати нелегально і не буде сплачувати податки, а по друге люди без дозволу на роботу з високою ймовірністю будуть користуватись всіма соціальними допомогами (в якому б вигляді вони не були) а це додаткове навантаження на державу.
-
Але яке право дає можливість користуватись соц допомогою тільки з візою?
-
Дякую звісно, думаю Він допомагає всім, просто по різному.
-
А є якась принципова різниця між людиною с WP і без?
-
Не розумію до чого питання про ворк перміт, він теж не дає права на соц допомоги, чи не так. То ви знаєте яка соц допомога може дістатися людям з візою?
-
Вангую, що продовжать. Канаді треба роб сила
-
Мало хто знає, Але куает влада Канади не хотіла відкривати і тільки завдяки наполегливості українського ком'юніті її відкрили
-
Тому питання продовження це 50/50 як і було раніше
-
Соц допомога не з візою, а з пермітом. Після того як ви прилітаєте до Канади, ВП стає практично першим по важливості документом , після паспорту