Канадський Марк Chat
-
Можливо одного пронесло, але бізнесу не буде точно, повірте
-
Чи багато тих хто переоцінив свої можливості в Канаді і зараз , жалкую , що опинився саме там . Дякую за відповідь
-
В якому місті сама лайтова погода в Альберті )) ?
-
Waterton
-
Onefour -5
-
Доброго вечора) у мене таке запитання. У мене закордонний паспорт дійсний до 05/2024р. Хочу подати на візу,але не знаю чи є сенс якщо паспорт трішки ніж через рік закінчується, а переїжати у Канаду, якщо все вдасться, планую у кінці 2023, тобто через рік. Чи не буде потім складнощів щоб продовжити паспорт уже в Канаді ? Чи варто подати на візу чи спочатку оновити паспорт? Чи потім можна якось переклеїти візу у новий паспорт?
-
youtu.be/KCTwdIcphMI
-
І що? Багато вже заробив? Щось сумнівно все це...і за неділю чи дві не робиться ані шлюб, ані віза...я точно знаю що араби дуже люблять бла бла бла...а на ділі мало що...
-
Підкажіть, може, є під рукою лінк/інструкція по транзитній візі United Kingdom?
-
www.gov.uk/transit-visa Там є Check if you need a UK visa. Якшо ви громадянин України, маєте візу в Канаду, будете летіти єдиним квитком і весь час будете перебувати у транзитній зоні, тобто не будете виходити з транзитної зони аеропорту, знову реєструвати себе та свій багаж, а також ваш наступний рейс того ж календарного дня, то транзитна віза не потрібна. Якщо ви не впевнені в усіх цих умовах, то варто запитати у авіакомпаніі, у якій хочете купити квитки. Забагато умов, не зможете виконати хоч одну, загубите час та кошти. Або можете отримати транзит візу, щоб не хвилюватися, її наче як видають протягом 3 тижнів.